KESH
Buduća legenda
- Poruka
 - 41.984

Jeste znali da su Srbi ustvari "Atlantiđani" ?
I da je većina naroda svijeta ustvari nastala od Srba.
Tebe nitko od ovih domoljuba nece nazvati trolom iako pises gluposti, jer mrzis Srbe.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste znali da su Srbi ustvari "Atlantiđani" ?
I da je većina naroda svijeta ustvari nastala od Srba.

To je ono sto mene kod vas domoljuba najvise zabavlja : Bolje je hrvatsko "vjerojatno" od srpskog koje vec ima.
Pa evo, podji od za Srbe najgore varijante, da im leti svega 10tak Orlova i jos toliko G4, migovi su redovito vidjeni na nebu i 21ice i 29ke, recimo da ih je 2 miga 21 i 4 29ke, plus svi helikopteri i ta dva AN26,jesi li ti svjestan koliko je to puta vise od onog sto nasi piloti imaju na raspolaganju za letjeti?
Nije tesko izracunati, jer nasi piloti ne lete na borbenim zrakoplovima vec predugo.
Ah da, imaju Srbi i one turboelisne avione Lasta 95.
Da se ne zavaravamo, i jedni i drugi smo smjesni na tom polju, samo sto smo mi smjesniji.
Sretan vam Badnji, bjedo pokrstenjacka!!!

Ti nisi svjestan da je to sve krš o čemu pišeš...
To je ono sto mene kod vas domoljuba najvise zabavlja : Bolje je hrvatsko "vjerojatno" od srpskog koje vec ima.
Pa evo, podji od za Srbe najgore varijante, da im leti svega 10tak Orlova i jos toliko G4, migovi su redovito vidjeni na nebu i 21ice i 29ke, recimo da ih je 2 miga 21 i 4 29ke, plus svi helikopteri i ta dva AN26,jesi li ti svjestan koliko je to puta vise od onog sto nasi piloti imaju na raspolaganju za letjeti?
Nije tesko izracunati, jer nasi piloti ne lete na borbenim zrakoplovima vec predugo.
Ah da, imaju Srbi i one turboelisne avione Lasta 95.
Da se ne zavaravamo, i jedni i drugi smo smjesni na tom polju, samo sto smo mi smjesniji.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/381406/Supergaleb-ce-biti-modernizovan/komentari
„Supergaleb“ će biti modernizovan
gori ste od nas....![]()
Krajiški.. ..stvarno si Turčin....danas ti badnje vece a ti na forumu..![]()
Sretan vam pradjedovski Badnji, bjedo pokrstenjacka!!!
Nisam ja satanista pokrstenjace, badnji se u kuci provodi pa na spavanje,....ne idemo mi , ko ni pradjedovi ti na ponocku,
mi zorom na Jutrenje ranimo da po rodjenju Hrista proslavimo!!!

Da, srpske 29ke su krs, ali nase 21ice nisu, je li tako domoljube?![]()
Nisam ja satanista pokrstenjace, badnji se u kuci provodi pa na spavanje,....ne idemo mi , ko ni pradjedovi ti na ponocku,
mi zorom na Jutrenje ranimo da po rodjenju Hrista proslavimo!!!
А идеш на мису Павелићу и у ходочашће на Блајбург.ja sam ateista..komunista...![]()
Он је извиђачко одељење РСК у ''лијепој вашој''.Dobro se ti i služiš kompjuterom obzirom da imaš 90 godina. Bar tako zvučiš. Ili je vrijeme u tvom selu stalo...
Он је извиђачко одељење РСК у ''лијепој вашој''.
Točno....
Šta ti nije jasno??
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/381406/Supergaleb-ce-biti-modernizovan/komentari
„Supergaleb“ će biti modernizovan
gori ste od nas....![]()
Samo se tesis,na celom svetu nema niko gori,poganiji i odvratniji od vas.
.gif)
1991 mi nismo imali niti jedan zrakoplov pa smo na kraju isto pobjedili! Srce i pravedna borba su bitniji od puste tehnike!Sve je jasno, Srbi nemaju sanse sa svojih 30-40 letno sposobnih borbenih aviona protiv nasih 0 migova
- - - - - - - - - -
Od nas su gori samo Bosanci i Albanci, a Srbija je za nas velesila.![]()

1991 mi nismo imali niti jedan zrakoplov pa smo na kraju isto pobjedili! Srce i pravedna borba su bitniji od puste tehnike!
Prvi HR ratni pilot Matko Raos ( IMOĆANIN) je letio sa poljoprivrednim zrakoplovon i uvik uspješno obavio zadatak.!![]()
Sve jedno smo vas rješili za sva vrimena, ništa ti ne vidiš dalje te nožine u zubima!![]()

1991 mi nismo imali niti jedan zrakoplov pa smo na kraju isto pobjedili! Srce i pravedna borba su bitniji od puste tehnike!
Prvi HR ratni pilot Matko Raos ( IMOĆANIN) je letio sa poljoprivrednim zrakoplovon i uvik uspješno obavio zadatak.!![]()

mrho;27088890 [COLOR="silver":- - - - - - - - - -[/COLOR]
Jel "prasio" stetocine?![]()
Sve jedno smo vas rješili za sva vrimena, ništa ti ne vidiš dalje te nožine u zubima!![]()
Da nisi kretencina, znao bi da ste vi ustvari ponovo pobjedili dobro, da ste pobjednici zla!!!!
A naravno, samo se kretencine time fale, ....bjedo pokrstenjacka!!!
Zar on nije Hrvat bar sam tako kaze a Srbin ne laze
- - - - - - - - - -
Jel "prasio" stetocine?![]()
Ovo prihvaćan kao kompliment........gubitnici se uvik ljute....mogli smo ovo, mogli smo ono........LUZER!
Tako ti je i dido mislio, ...sve do Bleiburga!!!!
Sritan ti Božić!