Ja nisam reko da treba njima, vec fizickim. Procitaj malo bolje sta sam napisao. Opet sve izvrces na svoju stranu, ali ok.
Ali samo nefizicki drako
e, super; aj onda fino eksplicitno objasni
fizicki i nefizicki drako...relacija...i tko je stariji; kokos ili jaje...u slucaju da su...familija?
Nazvala si me sine? Ok to je tvoj nivo, ali ja razumem tvoje ponasanje. Opet ti kazem nije nesto novo samo zato sto je tebi novo. Samo pokazujes koliko nisi objektivna, vec gledas kao da se sve vrti oko tebe. Cak i gde bih iznosio ovakve stvari, ovo ne bih izneo svima. Od njih sve ovo zlo potice. Neki smatraju da ta bica slicna luciferu nisu lucifer, ali da su nastala od njege. Moras shvatiti da ja ovde dajem samo sire naznake, a uze se mogu izneti na drugom mestu, za ljude koji su iole svesni necega, sto ti sigurno bar za sada nisi.
evo ga opet...mogla sam stavit i smajlija koji koluta ocima...tj.masio si poentu...za zarez...no...nebitno
ono sto je bitno je da se OPET vrtis u krug + lupetas
jerbo kao radis ovo (pises gluposti po foru mima...) da ljude "probudis", a kad te
netko pita nesto konkretno dobije "trla baba lan..." umjesto informacije...
jadna ti takva...misija...
13 Koje ,,moje” demone/andjele? Nisu oni moji kucni ljubimci pa da ih nazivas mojim
one koje si uturio u po frke...
15 Ja dodao?? Ili je mozda hriscanski misticizam dodao malo istine koja je promenjena od iluminatske porodice Piso, i iluminatskog kralja Dzejmsa? Btw kao sto ove nefizicke Drako reptilijance mozes nazvati demonima, tako slobodno fizicke Drakoe mozes nazvati djavolima. Neki ljudi ih nazivaju i drako djavolima. Biblija je samo izmenjeni prepis mnogo starijih tekstova, koji su kasnije prepravljani i ponovo pisani da se sakrije prava istina o nasem pravom poreklu i o tome da smo bili spiritualna bica.
molim?
evo ga opet; vrtjenje u krug...
+ "novi" momenat " istina da smo mi bili spiritualna bica"...
postaje dosadno koliko je isprazno, samo da znas...
Ti ocigledno ne razumes sta znaci pojam svest? Ajde kazi mi sta znaci svest? Kada kazem promena svesti, ne mislim na saznanje o drakoima, vec o covekovom saznanju o sebi samom, i vracanje izvoru, koriscenju svog punog potencijala svoje duse i onoga sto ljudi mogu a reptili ne mogu. Ali razumem te da to ne mozes da shvatis jel si toliko uronjena u tvoj materijalizam koji su ti nametnuli Iluminati preko konvencioinalne nauke
a to je?
podsjecam te da si na jednoj temi napisao da mozemo da ga duvamo
jer su nadmocni...
dobro, ne bas tim rijecima, al to je bit...no znam koliko
volis da ti pricam bezobrazno pa sam se potrudila da sto slobodnije prevedem

inace, opet ne odgovaras na pitanja, a to je...meganekulturno i jadno...cccc...
Sta ti znaci rec Boza??? . Svi smo obasjani bozanskom energijom, zalim te sto nisi svesna toga. Nije ni cudo sto si tako negativna prema ljudima.
obasjani smo bozanskom energijom?
jel to energija onog entiteta zvanog Egizstencija ciji smo sastavni dio i koji ima...master plan...
ili je neki novi Boza u pitanju? tj. sto reko moj osmogodisnji netjak; "e, ljudi kako mozemo vidjet Boga ako smo njegov dio?"
20 Besmisleno ti je jer to nisi potvrdila vlastitim iskustvom. Dok god ne osetis tako nesto to ce ti zvucati besmisleno.
u a ti si...vidim pun iskustva...ko...khmmm...vitamina...
nemoj mi reci da nikada nisi cula za astral?? Bas nikada??? Cak nisi imala ni astralnu projekciju?? Nikada??? I usudjujes se imati takve nadobudne i jednoumne stavove???
ponavljam pitanje; kakvi zakoni...fizike vaze u tim...denzitetima/na astralu?
kapiram i da znas zasto te pitam pa se opet izmotavas;
no...nema veze pitacu opet

sta "nefizicki drako"/demon trazi ovdje...
kako je dospio ovdje...kojim...putem (ovo sam pitala jos na pocetku...)
i kako prezivljava ovdje?
takodjer, da ti malo... olaksam;kako dokazujes postojanje...astrala
osim sa "desilo se meni, mom komsiji i mojoj babi i bili smo zajedno, al smo zaboravili
fotoaparat..." ?
jesam dobrica, a...kazi?
A reci ti meni sta je pinealna zlezda?? Jer znas da mi odgovoris na to pitanje, i dokazes tvoju teoriju o materijalizmu?? Ti verujes u evoluciju? Znaci vernik si. Istu onu koju ju je Dravin izmislio jer je imao zadatak da napravi teoriju kojom ce se polako urusavati Stari Svetski Poredak baziran na religiji jer njegovim gazdama Iluminatima vise nije trebao. Isti je slucaj i sa Karlom Marksom koji je bio satanista i pripadnik sekte cija je poglavarka tvrdila da je u kontaktu sa jednim demonom. I sve ovo se moze proveriti i za ovo se mogu naci cinjenice.
pinealna zlijezda je formacija velicine graska koja prozivodi hormon melatonin
nalazi se izmedju hemisfera; dio je epithalamusa
nego, kakve to veze ima s tvojim bulaznjenjem o "reptilskom mozgu"?
i da se razumijemo; nisam nikakav..."vjernik" pa ni u...evoluciju
za nju postoje sasvim solidni materijalni dokazi
za razliku od ovih bedastoca koje si ti progutao pa ih sad bljuckas okolo...
I mislis da cu ih ovde izneti? Ovde?? Tebi?? Naravno od ljudi koji su imalo svesni sebe to necu kriti. Mogu ti samo dati naznaku da ima veze sa arhetipovima koje sam vec spominjao na zakljucanoj temi, o kojima je za razliku od tebe jos jedan normalni forumas ovde, takodje dosao svojim otvorenim umom i razmisljanjem isto ono sto ja znam iz drugih izvora.
da, budem iskrena...nakon ove razmjene...misljenja s tobom
mislim da si ti sjajan primjer sta se desi kad
se spoje glupost, neukost i zrno...ludosti
takodjer, tvoje "izvore" nije tesko...ispratiti, ali je tesko shvatiti
da odrasla osoba zdrave pameti moze u to sve to povjerovati...stoga
zakljucih ono sto...zakljucih u prethodnom pasusu
Rekao sam da nema cenzure vec dezinformacija. Npr ja pocnem da pricam javno o njima, I onda se pojavi neki njihov covek koji ce da glumi da prica o njima ali kljune stvari stavi razlicito i posto ce njega najvise da probijaju on postane najpopularniji jer ga medijski podrzavaju. I onda se pojavi jos trojica koji vrte njegovu pricu, i onda dodje neko kao ti i kaze ,,ovo je besmisleno" i zakljuca temu.
jaoj, pa to...oni tebe...jure

jer si mnogo bitan...e, opusti se malo
citajuci npr. ovaj tvoj post sigurno su odahnuli
1. skapirali su da pojma nemas
2. skapirali su da te frka da kazes i ono sto si umislio da "znas"...
3. skapirali su da si...lud ko martovski zec
4. nema razno...jbga, sve smo pokrili
Po treci put te pitam za koga su ovo novi elementi? Ja bih ovde mogao izneti mnogo mnogo vise. Ali ja iznesem jako malo jer ne mozes da pohvatas ni to malo sto iznesem. Onda me pitas da ti pojasnim blize i ja iznesem jos malkice vise. I onda ti opet ne valja jer sam kao izneo nove pojmove koje ranije nisam iznosio. Ponasas se kao razmazeno deriste, ali ok ja nemam nista protiv.
vidis, postoji jednostavan nacin da ovo rijesimo
evo ti npr. tvoj...koncept Boga
aj, pomiri...Egzistenciju i Bozu, al da ne uvodis nove...igrace : )))
nego, te gluposti sa "kazem ti malkice pa jos malo..." pricaj djeci u vrticu...
tj. njima price izmisljaj/karabudzi iz parcica u hodu...
bolje da me gledaju kao ,,ludjaka" nego kao nekog ko je pun gneva.
pa sad...meni paris skroz...neurozan, al mozda grijesim
i ladan si ko...spricer...(not.)