Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Neki na ovom podforumu tvrde da smo mi svi reptiloidi iz druge galaksije.
Ja za sebe zasigurno znam da nisam.
U ovoj temi sam mislio da okupim sve koji nisu reptiloidi, koji su nasi humanoidi...
Najbolji test, da testirate sami sebe ko ste i sta ste je da dooobro pogledate nik Nikko i napregnete se da prnete.
Da, prnete.
Ako prdezom izazovete miris borove sume ili tropskog voca, uzmite letvu sa ekserom i ukucajte sebi u glavu.
Bollje da umrete kao polucovek, nego da zivite kao reptil.
Vidite sta sve reptilcine pisu po forumu.
Ako test prodje, sa zdravim prdezom gde vam treba gas maska, onda ste nas clovek, sa svim vrlinama i manama.
E za vas, gas maskirane, otvaram ovu temu.
Da se organizujemo i povedemo borbu protiv reptiloida koji nama vladaju i koji nas zderu.
Uniforma nemam, cak ni topli obrok....al se badam da ce biti sponzora..
Zene, dajte tasne i cipele da sijemo anti reptil uniforme i krenemo u oslobodilacki rat...
Ja za sebe zasigurno znam da nisam.
U ovoj temi sam mislio da okupim sve koji nisu reptiloidi, koji su nasi humanoidi...
Najbolji test, da testirate sami sebe ko ste i sta ste je da dooobro pogledate nik Nikko i napregnete se da prnete.
Da, prnete.
Ako prdezom izazovete miris borove sume ili tropskog voca, uzmite letvu sa ekserom i ukucajte sebi u glavu.
Bollje da umrete kao polucovek, nego da zivite kao reptil.
Vidite sta sve reptilcine pisu po forumu.
Ako test prodje, sa zdravim prdezom gde vam treba gas maska, onda ste nas clovek, sa svim vrlinama i manama.
E za vas, gas maskirane, otvaram ovu temu.
Da se organizujemo i povedemo borbu protiv reptiloida koji nama vladaju i koji nas zderu.
Uniforma nemam, cak ni topli obrok....al se badam da ce biti sponzora..
Zene, dajte tasne i cipele da sijemo anti reptil uniforme i krenemo u oslobodilacki rat...