Reptiloidi i moja wc solja

Džek svih zanata

Veoma poznat
Poruka
14.802
Neki na ovom podforumu tvrde da smo mi svi reptiloidi iz druge galaksije.
Ja za sebe zasigurno znam da nisam.

U ovoj temi sam mislio da okupim sve koji nisu reptiloidi, koji su nasi humanoidi...

Najbolji test, da testirate sami sebe ko ste i sta ste je da dooobro pogledate nik Nikko i napregnete se da prnete.
Da, prnete.

Ako prdezom izazovete miris borove sume ili tropskog voca, uzmite letvu sa ekserom i ukucajte sebi u glavu.
Bollje da umrete kao polucovek, nego da zivite kao reptil.
Vidite sta sve reptilcine pisu po forumu.

Ako test prodje, sa zdravim prdezom gde vam treba gas maska, onda ste nas clovek, sa svim vrlinama i manama.

E za vas, gas maskirane, otvaram ovu temu.
Da se organizujemo i povedemo borbu protiv reptiloida koji nama vladaju i koji nas zderu.

Uniforma nemam, cak ni topli obrok....al se badam da ce biti sponzora..
Zene, dajte tasne i cipele da sijemo anti reptil uniforme i krenemo u oslobodilacki rat... :)

I da....tema ima u nazivu WC solja, pa da i to objasnim...

Kad god izvrsim istovar u taj wc solja "facility", i bacim look na "produkt"...ugledam najkontroverznije nikove ovog foruma.
Uvrnuto u zvrk, zakukumljeno, i nadasve smrdljivo.
Prepoznajem u tom nusproduktu razuma i Nikko nik, pa i sve ostale.

Diskusija za humanoide je otvorena, reptilcine, waligatori i "zmija, a ja zaba" MRSSS.....

ja se odazivam pozivu sudbine... hajde da pobijemo sve reptile, makar i zivot ostavili u toj neravnopravnoj borbi.... imam programski tekst za nasu kampanju

i opet se nakon pola veka istorija ponavlja.i opet su protiv citavog
srpskog naroda ustale pomahnitale horde zla, do zuba naoruzani ustaski
zlocinci,krvozedne legije stranih placenika i alijini jihad fanatici sa zastavom
muhameda u rukama,i jataganima u zubima koji kao i pre 50 godina nasrcu na slabo
naoruzane srpske branioce koji herojski odolevaju u toj neravnopravnoj
borbi,odlucni da zastite svoja vekovna ognjista i svete kosti svojih
predaka,odlucni da njihova deca ne budu kao njihovi dedovi zrtve genocida ,neke
nove ndh-azije potpognute cinicnom zaverom svetskih mocnika resenih da crtaju
novu kartu evrope i da u svojim mracnim laboratorijima stvaraju monstruozno
cudovista zloslutnog imena:”novi svetski poredak

Vragana, ne spamuj mi temu, ko boga te ljubim...
Nemoj da ti posaljem onog Nikko ....ne teraj me na taj suludi korak....

predlazem da nesto lepo i kojnstruktivno napises u mojoj temi...a koja se tice borbe protiv reptiloida.

spamujem, a...samo zato sto pitam jel racunate, jal ne racunate kornjace?
mislim, jes da su gmazovi, al djeluju bas nekako...doborocudno...u odnosu
na npr. varana....ono, nije isto...kornjaca nema nikake sanse da te stigne...:per:

ja se odazivam pozivu sudbine... hajde da pobijemo sve reptile, makar i zivot ostavili u toj neravnopravnoj borbi.... imam programski tekst za nasu kampanju

i opet se nakon pola veka istorija ponavlja.i opet su protiv citavog
srpskog naroda ustale pomahnitale horde zla, do zuba naoruzani ustaski
zlocinci,krvozedne legije stranih placenika i alijini jihad fanatici sa zastavom
muhameda u rukama,i jataganima u zubima koji kao i pre 50 godina nasrcu na slabo
naoruzane srpske branioce koji herojski odolevaju u toj neravnopravnoj
borbi,odlucni da zastite svoja vekovna ognjista i svete kosti svojih
predaka,odlucni da njihova deca ne budu kao njihovi dedovi zrtve genocida ,neke
nove ndh-azije potpognute cinicnom zaverom svetskih mocnika resenih da crtaju
novu kartu evrope i da u svojim mracnim laboratorijima stvaraju monstruozno
cudovista zloslutnog imena:”novi svetski poredak

Pa bolan nebio...svi mudzahedini, cetnici, ustase i sasovi specijalci bi se trebali krkati rame uz rame protiv reptilcina...i kontam da ne bi postojao ratni zlocin....
Znaci, zarobimo, silujemo i secemo udove (repove) reptiletini, i necemo zavrsiti u hagu
Ako i neko zavrsi, ima nas advokat wc solju da prezentuje tribunalu... :)

kako ne shvatate ... juce "pomahnitale horde zla, do zuba naoruzani ustaski
muhameda u rukama" a danas J E B E N I reptili, zmije zabe , jezici i oci sa coca colinih reklama

spamujem, a...samo zato sto pitam jel racunate, jal ne racunate kornjace?
mislim, jes da su gmazovi, al djeluju bas nekako...doborocudno...u odnosu
na npr. varana....ono, nije isto...kornjaca nema nikake sanse da te stigne...:per:

Alo bre, Miss V..znas da si moja frendica, i da sam ja J Conor za teleblahbah.

Znaci, sitri ovde poljem mirise lavande, ljiljana ili sta god oces... :)
Ja zna m da cu ja.. :)

aaa potpuno te shvatam... ti si za borbu iza neprijateljskih redova... diverzije a? moze moze

Slusaj, da bi se prikljucio borbi protiv reptiloida, moras imati ne muda (muda su za nase, ovozemaljske stvari junastva) nego kapacitet izduvne cevi.

Da smo u ratu sa normalnim ljudima, ili alienima, naoruzavali bi se 7.62, zoljama, 12.7, i ostalim kalibrima.

Al ovako, nase naoruzanje se sastoji samo od zderanja enormne kolicine pasulja, polukuvanoga.

Svaki humanoid ladno prdezom oduva reptiloida, i zavisno od inteziteta smrada ga dezintegrise, ili ga dovodi u poluraspadno stanje.

Moje naoruzanje za izduvno cev je dobro kuvan pasulj, obilno zaliven pivom i kiseli kupus uz neizbezne feferone.

Mislim da nema veceg "Blast-a" od te smese....
Reptili nemaju ni muda, a ni guzce, pa samim tim ni kontra sredstva.

Dobijamo rat.

Alo, ne interesuje me vase iskustvo sa ovozemaljskim ratovima, nego kapacitet vase izduvne cevi.
Da ja kao komandant zdruzenih teranskih antireptilisanih snaga imam uvod u nase snage.

Imacu artiljeriju, pesadince i jedinice posebnih namena.

Artiljerija ce da bombarduje wc solje posebnim punjenjima....(grasak nekuvan, crni caj i gnjecavi hleb), najveci domet

pesadija..klasika, meso za odstrel/
Kuvani pasulj i guzicni otvor na pantolama...u slucaju sretanja svakog reptiloidnog ucesnika teme, da ga "oduva" sa lica nase zemlje.

Jedinice specijane namene...

Da tihomirima rasparcaju teletabise, zakolju ih smradom pokvarenih jaja i dalje se infiltriraju u piramide i svemirske brodove reptila.

Jedino spec jedinice humaoida nose sa sobom konzerve prastarog i ukiseljenog pasulja, cija implementacija u humanoidni organizam momentalno iskazuje posledice.

Proliv, prdeze enormnih razmera i istovar fekalija u polucvrstoj materiji.

A ono zadnje je A bomba...medju reptiletinama... :)

Back