Repriza domaćih serija - dokle više?!

Currito

Primećen član
Poruka
942
Tema je jasna. Dokle više? Zar RTS nema sredstava da snimi nešto novo, kvalitetnije, nego da reprizira recimo ponovo "Srećne ljude" i to u udarnom terminu? Ej, seriju iz 1993-e, u udarnom terminu? Pa neka snime nešto novo i zanimljivo, pa da emituju u 20, što bi isto bilo gledano. Za šta mi plaćamo pretplatu?:dash:

Šta da snime jbt-e. Ili događaje od pre II sv. rata ili današnji život koji u mnogome podseća na ta vremena. Sve isto. Lakše im je ovako, korupcija je korupcija na 101 način. Nije to zanimljivo toliko da se snima 101 put.
Života u ovoj zemlji nema tako da neku životnu ili ljubavnu priču mogu samo da pokupe iz onog vremena od pre II sv. rata, jer iako je ista kao i sadašnje barem je kod glupog naroda zanimljiva jer se odvijala u vremenu kada oni nisu bili ni rođeni, pa misle da će videti nešto novo.
Mogu opet da snime momke i devojke u teretani, ali mu to dođe kao rokeru na koncertu da pustiš tehno.

Tema je jasna. Dokle više? Zar RTS nema sredstava da snimi nešto novo, kvalitetnije, nego da reprizira recimo ponovo "Srećne ljude" i to u udarnom terminu? Ej, seriju iz 1993-e, u udarnom terminu? Pa neka snime nešto novo i zanimljivo, pa da emituju u 20, što bi isto bilo gledano. Za šta mi plaćamo pretplatu?:dash:

Za tebe ne znam, ali ja pretplatu ne placam.

Aj što je iz 93. nego je ovo sto prvi put...

ovako se vezba pamcenje,tj gde je solja stajala,koliko puta su izasli na terasu,koje je ime kera,itd...ne trebaju nama ove danasnje glupe serije vec nesto gde se celieci um i duh(hammmmmmmmmmm 11532481448 put je serija,haaaaaaaaaaaammmmmmmm,za sta ih placamo,haaaaaaaaam,necu da im polupam antene,haammmmmmmmmmmmmmmm):lol:

to je sve u cilju zatupljivanja i unistavanja i malo nade ovom propalom narodu sve su to serije iz najgorih godina 1993 1994 to vucko namerno radi,a juce je murov dokumentarac 9/11 pusten u 2 sata ujutru ej! mrtvi rts mrzim ih

npr. domacu seriju Aleksa Santic nisu nikad reprizirali..a srecne ljude,bolji zivot,policajac sa kokosijeg brda po 100 puta.ali napisah sve u predhodnom postu.Pametnom dosta

Sve je to pitanje novca i tantijema. Pavićev klan je jak i njegove serije se često repriziraju, a za svako novo prikazivanje dobijaju određene sume.

Meni je najžalije što RTS više nema školski i dečiji program i zato bi bilo dobro da što više repriziraju stare emisije i serije, jer stalno dolaze novi klinci koji nisu videli ni Poletarac,ni Metlu bez drške,ni Fore i fazone... Pa samo Branka Kockicu imaju dovoljno materijala da puštaju svaki dan. :)

Umesto toga deca nam gledaju neke gluposti i onda se pitamo što nemaju ispravne poglede i uzore.

Ja ne placam rts pretplatu vec 6 god.. struju placam u decimalu, znaci nikad ne ostajem duzna.
I svaki put mi sami skinu ceo iznos.
Evo poslednji put sa iznosa 20k smanjili na 6k.
A pre toga resetovali na 0rsd.
Tako da nek pustaju sta god. Bile su dobre Ranjeni Orao, Greh njene majke itt.. ipak je to malo novije.
a rts imam preko total tv i njina placam. Oni nek se nabedjuju sa rts necu ga placati na dva mesta. Pogotovo sto nisam potpisala da hocu da gledam taj rts.

Back