Nema patience. Ako hoces da odes na EP moras igrati dobro od prvog do poslednjeg kola. Nemozes cekati 3-4 utakmice pa tek onda zaigrati kako treba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
68Charger440+6:Kad ih nismo dobili u kvalifikacijama za SP kad smo bili daleko jaci, kako cemo ih dobiti u subotu?
68Charger440+6:Klemente kaze da ocekuje 6 bodova u naredne 2 utakmice, a ja verujem da cemo napraviti barem jedan kiks. Hoce li to biti Belgija ili Jermenija ... ocekuje da se vidi.
...Zaboravih te pitati, koliko je fudbal (ovaj naš68Charger440+6:Uglavnom online rezultati. Nemam prilike da gledam utakmice osim ako je LS. Tu ESPN prenosi 2 utakmice svake sedmice kad se igra Liga sampiona.
U koliko počinje utakmica i ko je prenosi?bojan86:mislim da se vec zna sastav koji ce istrcati na, nadam se, prepunu Marakanu...
Stojkovic --- Markovic, Vidic, Stepanov, Krstajic --- Koroman, Duljaj, Kovacevic, Stankovic --- Zigic, Pantelic![]()
DeteSunca:Zaboravih te pitati, koliko je fudbal (ovaj naš) stvarno popularan u Americi? Izvini, malo sam dosadan, ali me zanima
.