Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srecna okolnost je sigurno sto imamo normalnu osobu za selektora. Pre svega zbog toga sto nije zvao Kezmana, Djordjevica... Oni nista ne rade u reprezentaciji ili su matori pa treba da se zamene za mladje.
Ja bi voleo da u subotu na teren izadju sledeci:

------------ Stojkovic,-------------------
Markovic,Stepanov,Vidic,Lukovic,
--------------Kovacevic,-----------------
Koroman,-------------------Stankovic,
--------------Ljuboja(Lazovic),--------
-----Zigic, ------------ Pantelic,------

Formacijski 4-1-2-1-2

Ne znam da li si gledao utakmice protiv Češke i Poljske, ako jesi sigurno si video da je Biševac teška kiksara!!!!!! On je kriv za primljeni gol protiv Češke(srećom pobedismo 3:1, a i bila je prijateljska, ali s druge strane prva utakmica Srbije!!!!!), i za primljeni gol protiv Poljske(tu nekako izvukosmo nerešeno 1:1).
Nije on loš, ali kad je on u odbrani, to je kao da imaš tempiranu bombu u odbrani, jer on igra savršeno celu utakmicu, i onda napravi početnički kiks, i sve što je korisno uradio PETOSTRUKO pokvari!!!

I Stepanov dosta kiksa (mislim, ali nisam siguran, da je upravo on kiksao protiv Češke) pa se niko ne buni ni protiv njega. Ne želim ni da glorifikujem Biševca ni da potcenjujem Stepanova, obojicu ih volim, ali mislim da im treba samo malo reprezentativnog iskustva i da će oba igrati kao ludi. Mislim da će bilo koji od njih uz igračinu Vidića igrati fenomenalno.

Šta je sa Gavrančićem???? To me živo zanima, nije on nimalo loše igrao u kvalifikacijama za SP.

Ne Biševac je kiksao protiv Češke, jer je uspeo da promaši loptu prilikom ispucavanja na 7 metara ispred svog gola.Stepanov se borio kao lav pa je dobio dva žuta. Po meni je to prevelika želja njegova da da sve od sebe za debi Srbije.Možda si na to mislio. Bitno je to da smo posle dva kiksa Biševca primili dva gola, a da nam posle tog nazovi kiksa Stepanova, Česi nisu ni prišli golu!!!

Mladi „orlovi“ sutra (15) igraju prvi meč baraža
Šveđani gube već u hotelu

Mladi fudbaleri Srbije sutra će se suprotstaviti vršnjacima iz Švedske u prvoj utakmici baraža za Evropsko prvenstvo 2007. godine. Meč na stadionu Vojvodine u Novom Sadu počeće u 15 časova, dok je revanš na programu 10. oktobra.

Da su Šveđani maksimalno ozbiljno shvatili predstojeći baraž potvrđuje činjenica da su još u utorak uveče doputovali u Novi Sad. Boško Janković je, naravno, prepoznao neke od njih.

- Smešteni smo u istom hotelu, tako da se srećemo po hodnicima „Parka“. Sećanja na pretposlednje Evropsko prvenstvo nisu izbledela, a ni oni nisu zaboravili da smo ih tada eliminisali u polufinalu. Naša selekcija je posle pobede nad Šveđanima postala vicešampion Evrope, a biće mi zadovoljstvo ukoliko nam oni ponovo budu predstavljali usputnu stanicu. Trenutno se zna ko je domaćin - kaže letnje pojačanje Majorke.

Dejan Milovanović biće jedini predstavnik Crvene zvezde u predstojećem dvomeču, imajući u vidu da je Marko Perović otkazao učešće zbog povrede.

- Upoznati smo sa mogućnostima Švedske, koja, kao i svaka selekcija, ima svoje mane i vrline. Prethodnih dana smo analizirali njihovu igru, tako da smo spremni za okršaj. Uzdam se u naš kvalitet, ali i navijače od kojih očekujem podršku u petak - izjavio je vezista crveno-belih i mlade reprezentacije Srbije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back