Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nemam pojma, možda je samo glasina. ali, verujem da se mulja i u međunarodnim utakmicama, isto kao i u prvenstvenim ( mislim na jače evropske lige). viećemo. enivej, mi njih dugo nismo pobedili, totalno nam ne odgovaraju. sve i da nije namešteno, biće teško...

onaj nas nemac weber je lepo rekao ,
kad imas zigica
taktika je da ostalih 10 igraca nauce da centriraju loptu visoko u kazneni,

ali mi smo igrali ''takticki dobro'' pa od 46 minuta do 72 nismo sutnuli na gol :evil:
protiv koga :shock: pa ove bi apatin odvalio
i gde je sredina terena ,stankovic drzi loptu k'o diego armando
a za izvodjenje kornera :evil: ,mozemo novu temu da otvorimo

nema publike ok,pobedili smo ok
ali 1-0 protiv ovih indijanaca je mrrssssssssssssaaavooooo

04/09/2006 | Izvor: B92, Politika

Mladi sjajni u Gruziji, 3:1!

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Gruziju u Tbilisiju, i u poslednjoj utakmici kvalifikacija, sa Litvanijom u Novom Sadu, biće joj potreban jedan bod za plasman u baraž.

Naš mladi tim dobio je sa 3:1, a golove su postigli Dragan Mrđa u 20, Stefan Babović u 44. i Dejan Milovanović iz jedanaesterca u 70. minutu. Jedini strelac za Gruzijce bio je Gelašvili u 43. minutu.

Naš tim bio je bolji od početka, a prvi gol postigao je Mrđa posle dobre 'dubinske' lopte Milovanovića. Gruzijci su uspeli da izjednače posle dobro izvedenog slobodnog udarca, ali je samo minut kasnije Babović realizovao odličnu solo akciju Miloša Krasića.

U 70. minutu u šesnaestercu domaćeg tima oboren je Janković, a Milovanović je sa 11 metara bio siguran

Stadion 'Mihel Meški' u Tbilisiju, 1.500 gledalaca
Gruzija: Revišvili, Seturidze, Kašija, Hubutija, Elijava (od 46. Gušašvili), Martsvaladze (od 46. Pipija), Imedašvili (od 75. Kobašidze), Grigašvili, Navalovski, Gelašvili, Jašvili
Srbija: Kahriman, Rnić (od 36. Ivelja), Ivanović, Tošić, Perović, Drinčić (od 85. Rakić), Milovanović, Janković, Krasić, Babović (od 74. Smiljanić), Mrđa

Evo i mladi krenuli dobro.

Ako uzmemo kao pretpostavku da nasa A reprezentacija igra toplo-hladno,onda u Poljskoj ocekujem vrlo dobur igru i mozda cak i pobedu.
Poljaci ce besomucno napadati.Odbrana nam se dosta dobro ponasa. A, s obzirom da imamo nekoliko brzih igraca racunam i neku dobru kontru.
Evo i ja da prognoziram ,po prvi put...0-2 ili 1-2, mada bih bio zadovoljan i sa neresenim.

ja mislim da ce biti 1-1 i da cemo igrati nesto povucenije....sto inace ne volim...

Interesuje me kako ce izgledati utakmice kada Srbija bude domacin...kada se bude igralo na Marakani...

Da li ce zvanicni stav Delija biti da podrzavamo reprezentaciju ili ne....ja mislim da ce se podrzavati reprezentacija....sad imamo sve ono sto su/smo Delije trazili...novu Himnu, Ime, Zastavu...

Samo da vidim kako ce izgledati saradnja Delija i Grobara... :lol:

Nemam pojma. Ja nikada u zivotu nisma bio ni na jednoj utakmici reprezentacije. Cak ni dok je bila SFRJ. To me uopste ne privlaci. Nemam tu vrstu naboja. Ja sam na stadionu navikao non stop da pevam i d anavije,ali kada reprezentacija igra,toga bas i nema.
Sto se mene tice mogu da rade sta hoce. Verovatno je da ce Delije doci na stadion. Mogu da pevaju srpske nacinalne pesme,kao Mars na Drinu,Oj Srbijo mati,Od Topole,Marsirala Kralja Petra Garda...itd,kao i himunu,naravno.
Bice lepo cuti kako ceo stadion peva himnu...vec se jezim na samu tu pomisao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back