Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Nisam video penal situacije. Jesu bili cisti penali?
Bili cisti plus 1 cist koji nije sviran
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam video penal situacije. Jesu bili cisti penali?
Meni je 1994-e ubedljivo najbolje do sada koje sam uživo pratio ... Mnogo dobrih tekmi, i mnogo vanserijskih igrača ... 2002 mi je najgore, valda zbog Korejaca i one krađe protiv Italije i Španije, a ni Turke ne volim ...
nebi rekao da to ima ikakve veze

Meni je 1994-e ubedljivo najbolje do sada koje sam uživo pratio ... Mnogo dobrih tekmi, i mnogo vanserijskih igrača ... 2002 mi je najgore, valda zbog Korejaca i one krađe protiv Italije i Španije, a ni Turke ne volim ...

Naravno da ima, zna se ko je najviše doprineo tome da SP postane ono što jeste.
Mislim, ako oni ne obeleže prvenstvo lepršavom igrom, onda će ga obeležiti Nemci zalaganjem, Italijani ljigavošću, ili Francuzi rukometom.
2002, '94, '82, '70, '62, '58, '50, sve prvenstva koja su lepom igrom obeležili Brazilci, i sve najbolja SP, pored '54 i Lake Konjice, i '74 i Totalnog Fudbala. Al' sad nema ni Šebeša ni Mihelsa, tako da nam ostaje samo klasika: Žoga Bonito.
Doduše, sad imamo i Špance, očekujem mnogo i od njih, priznajem.![]()

E stvarno ovo sa Korejancima nije bilo normalno koliku su podršku sudija imali. Mislim da u istoriji Svetskih prvenstava to nije viđeno.

Pod 1.Nije "repka"nego reprezentacija.Lako je navijati kad repka dobija...
))Bane me odushevljava