Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cekaj oces da kazes da je tebi bilo puno srce na Svetskom prvenstvu kad si gledao nase lavove kako primaju 6 komada? To je najubedljiviji poraz na prvenstvu. I veruj mi bolje da ih ne gledamo na EP, ima ponovo da nam pokidaju zivce svojim nonsalantnim pristupom igri. A dokaz da Klemente zna sta radi je dokaz da u timu nema mesta za jednog Duljaja i Ilica, a Trisovic i Koroman imaju zacementirano mesto u timu .Njima je indeks uspesnosti na utakmici bio 0. Jedno veliko nista. I ako ja, kao navijac, treba da budem zadovoljan ovakvim nastupima u kvalifikacijama onda u redu. Imali smo srecu u sve tri tekme. Pitanje je dana samo kad ce neko da nas razbije, i kada cete svi vi koji sada velicate ovu reprezentaciju da krenete sa pljuvanjem.

FLUID:
Igrali smo kao da je Petković na klupi. OČAJNO!
Ljudi, ako ste zadovoljni sa ovakvom igrom nama na nekom većem takmičenju ne gine ponovo 6 komada u mreži. Pa Belgijanci su imali više 100%-ih šansi od nas. Sreća te je Stojković odbranio sve i ovi pogodiše jednom prečku i jednom stativu.
Koroman igra kao tinejdžer, uzme onu loptu, ne vidi nikog, nabije glavu u zemlju i trči samo pravo dok ne uleti u poziciju kada ne može ništa da uradi između dva igrača. Trišović se trudio, ali vidi se da nije za reprezentaciju. U ovoj reprezentaciji nema mesta za Duljaja u prvih 11?????????? Mnogo je bilo grešaka u dodavanjima. Pantelić najagilniji i najviše pokazao u napadu, kao i u odbrani Vidić i Krstajić. A kad je došlo vreme da nas Dragutinović svojom snalažljivošću vadi asistencijom Žigiću na tanjir onda ne možemo da očekujemo bolje.

Nisu bas toliko lose igrali...bude realan...naravno da su daleko od odlicnih...ali nadam se da ce biti bolje...meni mnogo znaci kad vidim da se bore i igraju srcem...Sto se tice Duljaja i Kovacevica...isto sam se i ja zacudio kad sam video da igra Kovacevic a da Duljaja nema...a opet kad razmislis, Duljaj retko kad igra u Sahtjoru dok je Kovacevic najbolji igrac Lansa....a dovoljno je bilo da vidis kako je Kovacevic odigrao tekmu, fantasticno...mislim da je Klemente hteo da igramo malo ofanzivnije...meni se cini da je Kovacevic za nijansu ofanzivniji od Duljaja...

DeteSunca:
Ako me ne ubiju cigare i žene, ubiće me ova naša reprezentacije. Majko moja kako sam se samo sasušio kad Belgijanci pogodiše onu stativu.

Ne znam šta da kažem, u principu sam zadovoljan. Pantelić najjači, ponovo. Žiga je loše odigrao, ali je opet dao go. Sve u svemu odlično.
Nije kako sam se ja nadao, ali opet pobeda je pobeda....

Ziga odigrao lose!?!? Pa pogledaj samo koliko je pasova prosledio, ni jedan nije pogresio...spustao je loptu na zemlju...kad je lopta kod njega retko ko moze da mu je oduzme....po meni je odigrao dobro...

Elvin:
očigledno da problem nije u selektoru, nego u glavama igrača...
klemente posle gola ubacuje i trećeg špicа, a bolidi automatski počinju panično da se brane :roll:
kovačević je bio odličan, stanković je, po običaju, bio očajan...šteta što vidić nije dao gol...

Stankovic bio ocajan!??!? Slazem se da lose igra za reprezentaciju ali je veceras odigrao jednu od najbolji utakmica za reprezentaciju.....pogeldaj samo komentare posle meca o njemu... :)

Sherlock:
Cekaj oces da kazes da je tebi bilo puno srce na Svetskom prvenstvu kad si gledao nase lavove kako primaju 6 komada? To je najubedljiviji poraz na prvenstvu. I veruj mi bolje da ih ne gledamo na EP, ima ponovo da nam pokidaju zivce svojim nonsalantnim pristupom igri. A dokaz da Klemente zna sta radi je dokaz da u timu nema mesta za jednog Duljaja i Ilica, a Trisovic i Koroman imaju zacementirano mesto u timu .Njima je indeks uspesnosti na utakmici bio 0. Jedno veliko nista. I ako ja, kao navijac, treba da budem zadovoljan ovakvim nastupima u kvalifikacijama onda u redu. Imali smo srecu u sve tri tekme. Pitanje je dana samo kad ce neko da nas razbije, i kada cete svi vi koji sada velicate ovu reprezentaciju da krenete sa pljuvanjem.
Stvarno ne mogu da te shvatim. Gledao si kako TVOJA reprezentacija dobija (bez obzira kako) i sad nisi zadovoljan igrom i ne želiš da idemo na prvenstvo. Zna se zašto Koroman igra, zato što u svakoj utakmici ostavlja srce na terenu. Nakon poraza od Argentine upravo je on dobio najviše ocene od naših igrača. Trišović je solidno igrao. Ne znam šta bi Ilić bolje uradio. Upravo činjenica da su tako vrsni igrači na klupi dokazuje kakva je konkurencija u timu, a samim tim i takmičarski duh.

Uostalom, niko te ne tera da se mučiš uz TV kad igraju naši, uvek imaš Velikog Brata!

Ja mislim da ćemo protiv Portugala igrati bolje nego sad.
Koroman je iz mog kraja, pa ga moram malo braniti :D .

Trišović se kretao, i probijao ih, ali... Znaš li šta mene od svega najviše nervira u reprezentaciji, to što se 100% ide na centar-šut. Trišović je dobio naređenje da mora centrirati i to je radio, a bilo je u mnogim prilikama boljih varijanti (najbolji primer je go).
Trišović i Koroman su brzi i da se malo uigraju mogu razbijati svaku odbranu po krilima.

DeteSunca:
Stvarno ne mogu da te shvatim. Gledao si kako TVOJA reprezentacija dobija (bez obzira kako) i sad nisi zadovoljan igrom i ne želiš da idemo na prvenstvo. Zna se zašto Koroman igra, zato što u svakoj utakmici ostavlja srce na terenu. Nakon poraza od Argentine upravo je on dobio najviše ocene od naših igrača. Trišović je solidno igrao. Ne znam šta bi Ilić bolje uradio. Upravo činjenica da su tako vrsni igrači na klupi dokazuje kakva je konkurencija u timu, a samim tim i takmičarski duh.

Uostalom, niko te ne tera da se mučiš uz TV kad igraju naši, uvek imaš Velikog Brata!

Ti ocigledno ne shvatas da je nasa reprezentacija nesreca koja ceka da se desi. Kada dodje iole ozbiljniji tim ima da se ponovi Argentina. Ilic ne bi uspeo da uputi kvalitetnije centarsuteve od Trisovica, covek prebacuje Pantelica, a Zigicu daje loptu u noge, zatim odlicni udarci Trisovica su bacili na muke one klince sto skupljaju lopte. To Ilic ne bi uradio bolje sigurno. Zasto igra Koroman? Videcemo sta ce biti protiv Portugala, jedva cekam da vidim koji ce od nasih bekova uspeti da zaustavi Ronalda.

Sherlock:
Ti ocigledno ne shvatas da je nasa reprezentacija nesreca koja ceka da se desi. Kada dodje iole ozbiljniji tim ima da se ponovi Argentina. Ilic ne bi uspeo da uputi kvalitetnije centarsuteve od Trisovica, covek prebacuje Pantelica, a Zigicu daje loptu u noge, zatim odlicni udarci Trisovica su bacili na muke one klince sto skupljaju lopte. To Ilic ne bi uradio bolje sigurno. Zasto igra Koroman? Videcemo sta ce biti protiv Portugala, jedva cekam da vidim koji ce od nasih bekova uspeti da zaustavi Ronalda.
To što smo izgubili od Argentine je jedna bolna škola za naše, i baš zato mislim da se to neće ponoviti u skorije vreme.
Koroman je pre pokazao svoje kvalitete. Iskreno, i ja sam mislio da će Klemente uvesti Ilića mesto Trišovića, ali on valjda zna.
Jedva i ja čekam Portugal, to će biti najzanimljivija utakmica naše grupe i velika prilika našim momcima da se iskupe.

Konacno malo bolje organizovana igra............dobri napadi,dobra odbrana,Stojkovic kao i uvek 100% siguran u sebe.......(
love-smiley-011.gif
) ......Skidam Klementeu kapu za sve sto je ucinio!!!Covek je ZAKON!!! I sada smo prvi na tabeli........
smilie_p.gif
smilie_o.gif
smilie_b.gif
smilie_e.gif
smilie_d.gif
smilie_a.gif

meni milina sto ilic i duljaj nisu igrali
i sto kezmana nije zvao
jos samo da odstrani krstajica i onda ce sve biti kako treba
mislim sta ima duljaj da igra sa onim glupavim ciganinom stankovicem
i jos glupavijim kovacevicem
a pantelic sto se molitvi tice zajebo i kezmana
zigic je najobicnije tele od dva metra
i kakva je ono himna
serem im se na himnu
ajoj video sam reklamu kao pozivaju nas da se izjasnimo pozitvno u vezi ustava
ej stankovic, trisovic, pantelic i ostala piksijeva bagra
ma glasacu protiv ustava
cela je nacija reprezentacija
hej sloveni ja bih da se zenim

DeteSunca:
Druže, Holandija se desila pre šest godina, jedan debakl takve vrste u 6 godina nije katastrofa. Desiće se to opet, i treba da se desi, to je sport. Samo da se ne desi sad protiv Portugala :D
Desila su nam se dva debakla na poslednja dva velika takmicenja. Dakle nije slucajnost ocigledno je da nesto ne valja. Portugal je prava reprezentacija, po nasoj meri ocekujem 6+ :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back