Represija umesto obrazovanja

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.205
Potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Tijana Šerbula poručila je danas da je vršilac dužnosti Pete beogradske gimnazije
Danka Nešović dokazala da nije postavljena da vodi školu, već da sprovodi represiju sa osvetničkom strašću.

„U Petoj Beogradskoj gimnaziji deca pod prisilom idu u školu iako su nesnosne vrućine, nastavnici rade pod pretnjama, a dani kada nema dovoljno đaka brišu se i produžava se školska godina“, navedeno je u pisanoj izjavi Tijane Šerbule, koja dodaje da je Danka Nešović u ponedeljak školsku godinu produžila do 14. jula, čime je pokazala da joj je stranačka politika važnija od interesa dece.

Tijana Šerbula ističe i da bi u slučaju da je Srbija pravna država, Ministarstvo prosvete i školska Uprava odmah reagovali na ovakvo maltretiranje dece i ponižavanje nastavnika.link

Ne znam koliko OŠ u Srbiji i srednjih škola ima klime po učionicama a i to zahvaljujući roditeljima koji su finansirali klimatizaciju. Ali užasno je što ne možeš autom na posao jer je ulica blokirana. To što ti dete sedi u učionici na +50 nema veze...

Ne znam koliko OŠ u Srbiji i srednjih škola ima klime po učionicama a i to zahvaljujući roditeljima koji su finansirali klimatizaciju. Ali užasno je što ne možeš autom na posao jer je ulica blokirana. To što ti dete sedi u učionici na +50 nema veze...
I prilicno je nenormalno traziti novac od djaka za kupovinu tih klima.
Prosle godine su u odeljenju mog sina to trazili. Nije uspelo. Mada su neki roditelji cak i dali novac.
Samo jedan roditelj i ja smo jasno rekli da smo protiv.
Eto koliko je taj nas siromasni narod poslusan na apsolutno svim nivoima drustva.

I prilicno je nenormalno traziti novac od djaka za kupovinu tih klima.
Prosle godine su u odeljenju mog sina to trazili. Nije uspelo. Mada su neki roditelji cak i dali novac.
Samo jedan roditelj i ja smo jasno rekli da smo protiv.
Eto koliko je taj nas siromasni narod poslusan na apsolutno svim nivoima drustva.
Mi nismo tražili, nego jadni prvačići sede mokri, znojavi, pa se roditelji organizovali :( misliš da opštinare birga, a nee, oni klimatizovani odavno :mrgreen:

Upravo to.
Ali me strasno nervirao razredni koji je opozicija bas okorela da trazi tako novac od ucenika…
A štaće čovek, otkače nas ko zavesu sa garnišle kad pitamo da nešto srede u učionici, nema se para, kazala opština. A onda gledaš te iste opštinare kako se bahate dok mi deca na času jedva dišu od vrućine. Onda se blamiraš pa tražiš od svih redom da nešto uradi po tom pitanju.I ja bih najradije da skinem klimu iz kanc i ubacim je u učionicu al ne mogu :( onda prosjačimo od roditelja :( a onda gđa direktorka zasluge pripiše sebi. Eto, koliko toga ispliva sam povodom ove teme a tek ostalo u prosveti...

A štaće čovek, otkače nas ko zavesu sa garnišle kad pitamo da nešto srede u učionici, nema se para, kazala opština. A onda gledaš te iste opštinare kako se bahate dok mi deca na času jedva dišu od vrućine. Onda se blamiraš pa tražiš od svih redom da nešto uradi po tom pitanju.I ja bih najradije da skinem klimu iz kanc i ubacim je u učionicu al ne mogu :( onda prosjačimo od roditelja :( a onda gđa direktorka zasluge pripiše sebi. Eto, koliko toga ispliva sam povodom ove teme a tek ostalo u prosveti...
Znam sve. Jedna sestra mi je profesor.

Back