"Репер" Десингерица, ком је Станивуковић забранио наступе у БЛ се свађа у студију Информера

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
"Репер" Десингерица, ком је Станивуковић забранио наступе у БЛ се свађа у студију Информера. Епа људи моји овакво нешто још нисмо видели.

Разапеше човека на крст. Са правом? О томе би се требало дебатовати.

Нећу да га вређам али овакво понашање је оно за шта људи кажу "сељачина".

Каже "бајо", а новинарка му одговара немој ти мени бајо!!!😆
https://vm.tiktok.com/ZMjLeYnkL/

Upravo sam revidirao mišljenje o ovom čovjeku.
Novinarska harpija deset puta gora od njega.
Ne treba je mokrom čarapom ili patikom po glavi, već slonovskom kitom... ne po glavi, već direkt u usta.
Koja stoka... podsjeća me na onog novinarskog lešinara kojeg je Paul McCartney samljeo u intervju i posrao mu se u usta žvaljava.

Upravo sam revidirao mišljenje o ovom čovjeku.
Novinarska harpija deset puta gora od njega.
Ne treba je mokrom čarapom ili patikom po glavi, već slonovskom kitom... ne po glavi, već direkt u usta.
Koja stoka... podsjeća me na onog novinarskog lešinara kojeg je Paul McCartney samljeo u intervju i posrao mu se u usta žvaljava.
Ако мислимо на исту, јесте, превише је агресивна.

A sta moze normalan covek da misli?
Cega se pametan stidi ,tim se budala ponosi.
Ova poslovica traje hiljadu godina. Nije on nista novo.
Да али ето они харају трендингом праве паре а ми који мислимо да смо нормални отплаћујемо дугове

Lako je praviti budalastine
Да али ето они харају трендингом праве паре а ми који мислимо да смо нормални отплаћујемо дугове
Ako ti pravis pare tako sto za njih prodajes nesto vrednije , ti si na debelom gubitku.

Ovo moras da znas u svako doba dana i noci.Pare nisu najvaznija stvar u zivotu.

Dzaba ti je ceo svet da dobijes ako dusu svoju izgubis.

Lako je praviti budalastine

Ako ti pravis pare tako sto za njih prodajes nesto vrednije , ti si na debelom gubitku.

Ovo moras da znas u svako doba dana i noci.Pare nisu najvaznija stvar u zivotu.

Dzaba ti je ceo svet da dobijes ako dusu svoju izgubis.
Слажем се, ни мени паре нису најбитнија ствар. Ал поента је да "будале" имају прођу а ми који себе описујемо као нормалне, много теже

Слажем се, ни мени паре нису најбитнија ствар. Ал поента је да "будале" имају прођу а ми који себе описујемо као нормалне, много теже
Kakvu prodju? Prodju u bunar. Jos ne znas kako takvi zavrsavaju?

Kakvu prodju? Prodju u bunar. Jos ne znas kako takvi zavrsavaju?
Па кажу да трају само годину две ал ево, џала и буба, колеге сличног музичког опуса, већ више од 10 година харају сценом

Podrzavam.

jeremicka, desingerica i njima slicni eksploatisu vas debilitet, vi imate previse vremena i pretvarate se u debile dok pratite sta rade debili. Umesto da se bavite svojim zivotima, svom napretku, vama je bitan neko ko zivi u televizoru, kompjuteru.

Podrska, da se sto vise unazadite, vise para i cke za mene.

Па кажу да трају само годину две ал ево, џала и буба, колеге сличног музичког опуса, већ више од 10 година харају сценом
Sacuvaj nas boze takve popularnosti.

Podrzavam.

jeremicka, desingerica i njima slicni eksploatisu vas debilitet, vi imate previse vremena i pretvarate se u debile dok pratite sta rade debili. Umesto da se bavite svojim zivotima, svom napretku, vama je bitan neko ko zivi u televizoru, kompjuteru.

Podrska, da se sto vise unazadite, vise para i cke za mene.
Ја их лично не пратим нити слушам. Пинк код нас није укључен често. Баба шалта јеремићку редовно

А што се оваквих појава тиче, иако не слушам, ваља се видети шта људи мисле и како описују њихов "успех" и разлиге за исти

Ваља се продискутоват, томе служи форум?🤣

Sacuvaj nas boze takve popularnosti.
Али нажалист брате те које ми божекамо успевају у својим пословима. Музичари су, и имају публику. Опасно привређују. Мислим, сваки музичар жели публику

Ја сам музичар. Себе опусујем као нормалниг, и већину оне које сматрам таквима не захвата "успех" какав захвата ове које сматрамо и називамо будалама

То је чињеница, а ми ође покушавамо одгонетнут зашто је то тако...

Али нажалист брате те које ми божекамо успевају у својим пословима. Музичари су, и имају публику. Опасно привређују. Мислим, сваки музичар жели публику

Ја сам музичар. Себе опусујем као нормалниг, и већину оне које сматрам таквима не захвата "успех" какав захвата ове које сматрамо и називамо будалама

То је чињеница, а ми ође покушавамо одгонетнут зашто је то тако...
Po tome se vrednujes na kakav si nacin spreman da zaradis pare.Koliko casti imas u sebi.

Po tome se vrednujes na kakav si nacin spreman da zaradis pare.Koliko casti imas u sebi.
Нисмо овде у питању ја и ти. Ја знам какве песме пишем и какве песме правим. Али ја знам да ја имам једва 300 прегледа а јала преко 100 милиона на неким песмама, јбт, као светски хитови

Нисмо ми овде у питању

Ако мислимо на исту, јесте, превише је агресивна.
Ona i ovi poput nje, odnosno lijevoliberalna kamarila bili bi najsretniji da ti mogu staviti u usta šta ćeš reći.
Nije to od nedavno tako, pazi ovaj intervju, kakav roast, žvaljavom novinaru se usrao u život samo tako:

Samo tako s govnima, još je Paul i pristojan, treba Mamićevski.

Ona i ovi poput nje, odnosno lijevoliberalna kamarila bili bi najsretniji da ti mogu staviti u usta šta ćeš reći.
Nije to od nedavno tako, pazi ovaj intervju, kakav roast, žvaljavom novinaru se usrao u život samo tako:

Samo tako s govnima, još je Paul i pristojan, treba Mamićevski.
Шта су тек мајклу џексону радили. Али пази, упореди њих два са десингером

Trebao je harpiji reći da misli kako bi najsretnija bila da joj netko tu papuču zabije u guzicu.

@Nataša Rostova , diskutirali smo prije neki dan o ovom lapanu, ajd' molim te pogledaj uvodni filmić koji je stavio Bernardo i reci tko je tu lud.

"Репер" Десингерица, ком је Станивуковић забранио наступе у БЛ се свађа у студију Информера. Епа људи моји овакво нешто још нисмо видели.

Разапеше човека на крст. Са правом? О томе би се требало дебатовати.

Нећу да га вређам али овакво понашање је оно за шта људи кажу "сељачина".

Каже "бајо", а новинарка му одговара немој ти мени бајо!!!😆
https://vm.tiktok.com/ZMjLeYnkL/
Lik je cale igrice

Trebao je harpiji reći da misli kako bi najsretnija bila da joj netko tu papuču zabije u guzicu.

@Nataša Rostova , diskutirali smo prije neki dan o ovom lapanu, ajd' molim te pogledaj uvodni filmić koji je stavio Bernardo i reci tko je tu lud.
Једва чекам нова мишљења

Back