Reparacija auto stakla

lmihajlo

Aktivan član
Poruka
1.344
Na putu za Grcku, malo mi je napukla soferka u gornjem levom uglu, bio sam u Glas servisu ali kazu da ne moze reparacija, ali da nije strasno i da moze da se vozi, da li neki servis uopste radi reparaciju ili je to samo fora da bi menjali celo staklo, sto je daleko isplativije za njih?

Ne moze zato sto ih MRZI hoce da ti naplate. Jedino ako imas osigurana i stakla onda ne gubis nista samo prvo moras da im platis usmes racun odes u osiguravajuce drustvo i uplate ti posle nekog vremena to je jedini zajeb

Evo ja sam malopre zamenio soferku na jednom autu .
Nisam kupio njihovu kopiju nego sam sa otpada uzeo originalnu u odlicnom stanju.
Krajnja cifre je da sam prosao za 5 eura jeftinije od nove ali sad imam originalnu i niko nece moci da mi kaze da je menjano staklo. A i sigurno je kvalitetnija nego ova nova kineska.

Kvalitetnije je sigurno, to stoji i ja bih to isto uradio. Ali ako imas oznaku na njoj, ko zna, procitace da nije ista kao na ostalim staklima. Osim ako si nasao bas da pise isto. :) Ma nije bitno, samo znam da ljudi odmah pomisle da je auto lupan cim mu se oznake na staklima ne slazu.

Evo ja sam malopre zamenio soferku na jednom autu .
Nisam kupio njihovu kopiju nego sam sa otpada uzeo originalnu u odlicnom stanju.
Krajnja cifre je da sam prosao za 5 eura jeftinije od nove ali sad imam originalnu i niko nece moci da mi kaze da je menjano staklo. A i sigurno je kvalitetnija nego ova nova kineska.

kolika ti je krajnja cifra i koji auto je u pitanju?...........verovatno zbog carine?

Na jednoj Marei bila pukotina a originalno staklo sa fiatovim znakom a ovo sto sam kupio je identicno takvo samo sto se jos i godina potrefila tako da mi niko A nece moci reci sto se tice stakala i oznakama na njima.:D
Platio sam soferku 45 eura a ugradnju 20.

Na jednoj Marei bila pukotina a originalno staklo sa fiatovim znakom a ovo sto sam kupio je identicno takvo samo sto se jos i godina potrefila tako da mi niko A nece moci reci sto se tice stakala i oznakama na njima.:D
Platio sam soferku 45 eura a ugradnju 20.

Svaka cast, snasao si se, jesi li ju prodao?
Ja cu biti uporan dok ne pronadjem neki servis koji ce mi uraditi reparaciju.

Mislim da ako je malo veca pukotina onda se uopste ne isplati reparacija,da je samo malo odskrnavljeno staklo od udara kamencica to bi moglo,ali ako je duboka i dugacka pukotina onda ti nece to hteti uraditi.Na mom autu ima jedno 3-4 pukotine ne vece od par milimetara prouzrokovane udarom kamencica,meni su rekli da se ne isplati jer bi kostralo skoro ko jedno novo staklo.

Mislim da ako je malo veca pukotina onda se uopste ne isplati reparacija,da je samo malo odskrnavljeno staklo od udara kamencica to bi moglo,ali ako je duboka i dugacka pukotina onda ti nece to hteti uraditi.Na mom autu ima jedno 3-4 pukotine ne vece od par milimetara prouzrokovane udarom kamencica,meni su rekli da se ne isplati jer bi kostralo skoro ko jedno novo staklo.

Moguce, ipak cu probati, rekli su mi da moze tako da se vozi, u krajnjem slucaju stavicu nalepnicu......mada mislim da im je veca zarada na novoj soferki.....

Back