Реп девојке. (Улични реп, харкор)

gost 267708

Veoma poznat
Poruka
12.785
Колико је вама смешна та појава? Као заебана риба, има екипу, цртају графите.. Ја искрено мислим да је то смешно, замисли сад тамо неку мршаву, малену, поред Иле, поред Ђуса (од раније), поред Шзне (од раније) ?

Мсм мени је свака девојка која се курчи смешна, а у репу поготово.

(Тема има везе са музиком, немој да премештате и бришете.) ;)

Мени је то пресмешно, када их гледам као качкети окренути, тренерке пет бројева веће, не види се из тренерке.. Ма смешне су ми као виц, шта год реповале. Имаш нпр Ану Машуловић, она пева оно тралала и то јој стоји, има фину боју гласа, али неки улични хардкор... Смешно.. Као све су заебане, оне ломе, оне кидају, и свака бар једном каже реч ''ку*ва'' , или ''дро*е'' , као друге су а она није па их прозива.. Као кад је она хани прозивала те као др*ље, а чуо сам да је кидао и Ђуско и још пар репера, није проверена информација као ниједна иначе, али чуо сам да скакуће..

Па какав ти имаш проблем што сам ја из БГ-а, и са тим што причам о домаћем репу?

Nemam nikakav problem, nego sam ja mislio da pricas o americkom hopu, koji je dosta drugaciji, a samim tim i te rep devojke su dosta drugaciji fazon. A domaci rep i ne slusam, pa nisam kompetentan da raspravljam o temi...

A to sto si iz BG-a... mislim da je dosta likova iz BG-a koji slusaju domaci rep prilicno istripovano. Uopste, Beogradjani misle da su iznad ostalih u Srbiji... takav utisak sam bar stekao. Ne kazem da si ti jedan od takvih, ali za sad ostajem rezervisan :)

Nemam nikakav problem, nego sam ja mislio da pricas o americkom hopu, koji je dosta drugaciji, a samim tim i te rep devojke su dosta drugaciji fazon. A domaci rep i ne slusam, pa nisam kompetentan da raspravljam o temi...

A to sto si iz BG-a... mislim da je dosta likova iz BG-a koji slusaju domaci rep prilicno istripovano. Uopste, Beogradjani misle da su iznad ostalih u Srbiji... takav utisak sam bar stekao. Ne kazem da si ti jedan od takvih, ali za sad ostajem rezervisan :)

Па ја само домаће ствари и слушам ј б г..

Иначе није то везано само за реп, Београђани иначе нешто лете без потребе, а ја нисам Београђанин, ја ту живим, тј нисам рођен у БГ-у, али сам већи Београђанин од пола ових што су рођени овде.

Back