buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.858
Evo jedan koristan video.
Nije moj, al kao da jeste
Nije moj, al kao da jeste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Renovirala sam tuto kompleto kada sam izbacila kadu a stavila tuš kabinu..to je bilo pre par godina i ne secam se tacno sume ali nije bila malaKoliko može da košta danas renoviranje kupatila?
pre korone bi to bi bilo za oko 3000 do 5000e otprilike..... možda i manje?
pod renoviranjem se podrazumeva obijanje starih pločica, recimo i zamena kade za tuš kabinu , vodovod , struja ako treba, pločice i sanitarije
Da li je radio neko skoro, šta je rađeno, koliko je koštalo?

Taj rad.Renovirala sam tuto kompleto kada sam izbacila kadu a stavila tuš kabinu..to je bilo pre par godina i ne secam se tacno sume ali nije bila mala
Samo renoviranje kupatila meni je bilo traumaticno od skidanja starih plocica, preko bušenja zidova i menjanja svih cevi i nov raspored, do lepljenja
plocica i na kraju postavljanja tuš kabine i sanitarija i sve ono što sam želela da imam u kupatilu .Jedva sam cekala da vidim majstorima ledja![]()
Renovirala sam tuto kompleto kada sam izbacila kadu a stavila tuš kabinu..to je bilo pre par godina i ne secam se tacno sume ali nije bila mala
Samo renoviranje kupatila meni je bilo traumaticno od skidanja starih plocica, preko bušenja zidova i menjanja svih cevi i nov raspored, do lepljenja
plocica i na kraju postavljanja tuš kabine i sanitarija i sve ono što sam želela da imam u kupatilu .Jedva sam cekala da vidim majstorima ledja![]()
Veruj mi nije to lak posao,a ako se radi brzo,nikada ne ispadne kako treba.Nije radio mnogo dana,a za cenu ne znam.Izasao sam iz tog posla.Sto se tice to sto je isao svojim kolima za delove i materijal.Ugradio se on u cenu.Радови су завршени. Узео ми је још 1700 €, значи укупно 3700€ за материјал и рад (ВЦ имам посебно и тамо није требало ништа мењати).
Не умем да проценим колико времена му је трајало, јер је долазио нередовно и остајао 4-6 сати дневно. Ајде можда 5 дана по 5 сати, и између тога је ишао својим возилом да купује шта затреба.