Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo cekas na gotovo!...tako nesto...cekam da prodje rucak pa da zbrisem iz kuce.![]()
To li je u pitanju!!!! Vidim ja nesto te ne prepoznadoh iz prve..otprilike to je prava stvar.. imam popilotne na glavi, nisam ih stavljala par godina i baš se neudobno osećam
![]()
Samo cekas na gotovo!![]()
To li je u pitanju!!!! Vidim ja nesto te ne prepoznadoh iz prve![]()
El skidas to sa glave pre spavanja ili... treba da odstoji neko vreme, da kosa bolje dobije oblik?Pa, teško je razaznati, moram priznati![]()
![]()
El skidas to sa glave pre spavanja ili... treba da odstoji neko vreme, da kosa bolje dobije oblik?![]()
Ehhhh, ja ne govorim nista suvisno!Daleko je spavanje, tek je jedan sat, ali u pravu si, mudrije bi bilo
sad će biti ni tamo ni `vamo
![]()
..otprilike to je prava stvar.. imam popilotne na glavi, nisam ih stavljala par godina i baš se neudobno osećam
![]()
El skidas to sa glave pre spavanja ili... treba da odstoji neko vreme, da kosa bolje dobije oblik?![]()
heh... znaci, na drugim mestima nije jambolija?...meni je to obavezan rekvizit,ne bi li malo izravnala ovu jamboliju na glavi.
...zdravo NO.![]()
To ispod pazuha ili......pa nije![]()
To ispod pazuha ili...![]()
Auuuuuh, dobro, evo ti...
![]()
...ti bas raspolozena ustala.![]()