Renovirana čaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kaficaa.jpg

Evo,..mnogo ti hvala,..ali je kafu ne pijem,...a ispred mene je lep komad lubenice, i tortica od juče,...pa, i nije mi tako loše,..Jel tu sad treba neko pitanje,...već sam zaboravio na kojoj sam temi, kad samo šetam?Da čaša je lepa, samo dok se čeka!

...dobar ti je fazon,..ali propao, uguši se do ovog posta, da proutam,..mokri mi prsti,...može, al da dođeš sa svojim kucama,...pašćeš s nogu i ti i oni,...ni pet renoviranih čaša piva vas neće oporaviti,...:rotf:

...kod pasa se nikad ne zna, tvoj ima kratke noge,...dođe mu u goste, neka simpatija, i eto ti prinove,...
nema veze, nazdravićemo iz te lepe renovirane, selotejpom oblepljene čaše,...pa kupite već jednom novu,...valjda vam toliko ostane od plate, moderatoru, dopuni pitanje,...curi iz nje na sve strane

Nemoj mi pičati, kad sam ga video na slici,....E, gospođo moja, moja čaša se prepunila, nit skuvanog ručka nit ,...biće meni i čaša i flaša,...svi vi bar ručak skuvaste,...mikrofo je vaš,...moj naklon,....nek neko sledeći razbnije čašu da ja ne moram,...pa pričate o čemu hočete,...samo se pozovete, na brj posta gde je razbijena,...:rotf::rotf::rotf:

Sasvi sam se slučajno vratio,...kakvo pitanje?! Pa, slike iz tvog albuma,...na profilu,...da ne misliš da sam virio kroz ogradu,...dok sam skupljao staklo od razbijene čaše,...sad to staklo bacam, a vama ostavljam čitav servis čaša, bokala, fraklića,....šolja bez drške,...ma izbor, ne mže bitzi veći, pijte i napite se!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back