Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
I ja bih rekao da je rucak u pitanju... ali ne da ga napravi, nego da rucaahaaaaa,...okasnila sa ručkom,...tako to biva, kada se izbiva,...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja bih rekao da je rucak u pitanju... ali ne da ga napravi, nego da rucaahaaaaa,...okasnila sa ručkom,...tako to biva, kada se izbiva,...![]()

Onda,
. Ostajte mi
.

Sakrij ih i zaboravi gde su...ćemo vidimo, ako se pojedu dve kupljene lubenice,...![]()

Da, to ti rekoh gore, od sebe...jedino od sebe da sakrijem,....naduvam se ko žabac,...![]()

...opet ce pobeci sad kad nas vidi na gomili![]()

Kakva gomila? A ja mislio da je ovo pristojno mesto. 
kako sama sa sobom, kad smo bili svi tu, na gomili?
jutro, No...![]()

IJUKakva gomila? A ja mislio da je ovo pristojno mesto.
![]()

...novi ne vole na istu gomile,......a posle kad se navade,....u svakoj ih ima,..![]()
.....ti si ocigledno novi![]()
sviđa mi se tvoja moć zapažanjaPa sad......novi ne vole na istu gomile,......a posle kad se navade,....u svakoj ih ima,..![]()

volem i jaa gomilu svi volemo![]()

dogovoreno

Aha, a ko se ovde najcesce zali kako ima glavobolju?...ajd...al moras biti redovan,nema zabusavanja i ono 'ja ne mogu'![]()

ovaj.. jel možete da budete malo tiši? ne može čovek ni da spava ispod šanka od vas...![]()

ovaj.. jel možete da budete malo tiši? ne može čovek ni da spava ispod šanka od vas...![]()

Dobro bre, ne mrdaj se vise... taman sam se namestio
![]()

Ja sam se vec ukociopa moram malo.. da mrdam... ukočiću se sva ako ne menjam položaj...![]()