Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepa tema Bustura. Pežo svom uspešnom dizajnu decenijama može da bude zahvalan Pininfarini, Sitroen se posle nekih lutanja sa "ćoškastim" formama vratio na velika vrata, a Reno (kao i obično) ima stalne oscilacije u dizajnu. Posle nekih od najnakaznijih modela svih vremena (R 12, R 6, Fuego...) imao je sasvim lep period do poslednjih nakaza. Meni to ni na 16 pogled ne izgleda lepo. Pri tom, inženjerski deformisan, razmišljam kada pogledam ono ravno odsečeno staklo i donju ivicu prtljažnika, koliko je litara korisnog prostora izgubljeno. O aerodinamici, vrtloženjima iza ivice krova da ne govorimo. To samo deluje neobično u odnosu na konkurente ali zaista ne služi ničemu. Što se tiče Švaba, tu se slažemo. To je dizajn bez duha i mašte pravljen za prosečnog domaćeg kupca koji je u proseku isti takav.busturaa:U poslednje vreme.Francuski proizvodjaci sve vise navaljuju pravim novostima.Pezo koji zaista ima izuzetan dizajn,Citroen koji se vraca svojim avangardnim kreacijama.Ali izdvaja se Reno:koji bukvalno trziste bombarduje neshvatljivo slobodnim i kontraverznim dizajnom.Tu je Velsatis.Pa Avantajm moze se reci i novi Megan sa Pacecom guzom.
E sada koliko ljudi ima koji mogu reci da mu se nesvidja Renoov dizajn.Jer neki modeli poput Vel Satisa Pogledate jednom pa vam se ucini ruzan.Pa drugi put malo privlacniji sve dok nedodjete na ideju da takav automobil ima personaliti.Za razliku od evolucije jedne E klase koja sa izlaskom novog modela apsolutno izgleda tupo i glupo.Ka sto sada izgleda stara E klasa.
To bar danas nije problem. Sve zavisi koliko si spreman da se "ispružiš" . Moj savet je da se ne razbacuješ preterano, automobil jednostavno nije prostor za kvalitetno slušanje zvuka. Lovu bolje usmeri na neku kvalitetniju operaciju. Pozdrav.BMaster:Kupio sam ovaj auto ali bez ozvucenja! Interesuje me da li neko zna koje zvucnike dastavim u njega ikoji mp3 player? Hvala!
Probaj u servisu "Euro car", tel. 31 90 122. Srećno i ne bacaj lovu na muziku u autu. Važno je da ti nešto solidno klepeće i ne mami šanere. :wink:BMaster:Ma hocu klasicne zvucnike da stavim ali neznam koji idu! znam samo da idu 6 komada! i neki solidan mp3!
pretpostavljam da firma dobija naknadu za stari auto jer, zaboravio sam da napomenem još je rečeno da oni vaš auto šalju pod presu...po tome bi trebalo da to bude ekološki potez pa oni u tom slučaju ostvaruju neku naknadu, povrat poreza ili možda oslobođenje od istog...moja pretpostavka :? ...zbog toga sam i tražio od nekog ko nešto više zna o ovome da javi...Dovla:Nelogicno je da oni daju 1200e za auto koje realno vredi 500e. Jedina logika je da ti tih 700e racunaju kao popust na novo.
Dovla:Nelogicno je da oni daju 1200e za auto koje realno vredi 500e. Jedina logika je da ti tih 700e racunaju kao popust na novo.
Stvar je prosta. Otkupom starih i prodajom novih osvajaju tržište na kojem inače dominira ponuda nad tražnjom. Faktički, to je nastup sa dampinškim cenama, tj. prodajnim cenama koje su niže od cene koštanja. Penetracijom tržišta sa ovom strategijom se kasnije ostvaruju multiplikovani pozitivni efekti (prodaja po kasnije realnim cenama, prodaja originalnih rezervnih delova). Slična strategija je zamena starih za nove ili reparirane delove koju vode neki domaći distributeri ili zastupnici Vagena. Kada je u pitanju cost-benefit analiza strengeri nikad ne greše. To što je nama ekonomija, u ovom slučaju marketinške strategije lošija strana to nije naš problem. Sličan slučaj je i sa leasingom ali to je druga tema na koju ću odgovoriti kada je neko pokrene. Pozdrav svima iz Darkvudske šume!Dovla:Nelogicno je da oni daju 1200e za auto koje realno vredi 500e. Jedina logika je da ti tih 700e racunaju kao popust na novo.
Džabe kod Janeza? :shock: Sve to oni naplate. isto kao što te Reno sačeka sa cenom servisa i rezervnih delova koji su skuplji i od Mercedesa...RaiKkonen 911:Mislim da su i gorenje i jos neka takva firma radili isto...das stare usisivace i ves masine i prakticno dzabe dobijes novo
Tačno! u prilog ovoj konstataciji reći ću da je mojoj komšinici u ovlašćenom servisu Forda gde ona ''održava'' svoj Mondeo naplaćeno 600 dinara za dolivanje vode u posudu za pranje vetrobranskog stakla. Kada mi je to usput ispričala ja sam joj pokazao o kakvoj se velikoj akciji radi. U jednom poznatom, ovlašćenom servisu Peugeota koji neću da imenujem rade takvi ''stručnjaci'' koji samo stari deo zamene novim. Tako, na primer, odu četkice na alnaseru, oni ti prodaju nov + usluga a to bi mogao da uradi svaki noramalan čovek koji se i ne razume mnogo u mehaniku. Zamena četkica po njima ne dolazi u obzir jer je novo novoEspanol:Džabe kod Janeza? :shock: Sve to oni naplate. isto kao što te Reno sačeka sa cenom servisa i rezervnih delova koji su skuplji i od Mercedesa...RaiKkonen 911:Mislim da su i gorenje i jos neka takva firma radili isto...das stare usisivace i ves masine i prakticno dzabe dobijes novo