RENAULT LAGUNA NE RADI ELEKTRONSKI KLJUC - KARTICA

operativan

Zainteresovan član
Poruka
194
Naime, posedujem Renault Lagunua 2003 god. Sta se desava: imam samo jedan kljuc (karticu) koja mi je juce ispala
i sad mi ne radi taster za zakljucavanje, tj. ne mogu da zakljucam vozilo!

Da li neko zna gde mogu da popravim karticu, ili jos bolje gde mogu da kupim novu i koliko to od prilike kosta?

Inace zivim blizu Novog Sada...

UNAPRED SE SVIMA ZAHVALJUJEM !!! :-)

Naime, posedujem Renault Lagunua 2003 god. Sta se desava: imam samo jedan kljuc (karticu) koja mi je juce ispala
i sad mi ne radi taster za zakljucavanje, tj. ne mogu da zakljucam vozilo!

Da li neko zna gde mogu da popravim karticu, ili jos bolje gde mogu da kupim novu i koliko to od prilike kosta?

Inace zivim blizu Novog Sada...

UNAPRED SE SVIMA ZAHVALJUJEM !!! :-)

Ako hoces da zakljucas na kartici imas onaj jedan kraj sto je malo nabudzen i ako ga skines (izvuces) iz kartice tu ti se nalazi kljuc i sa njime mozes da zakljucas i otkljucas auto. Brava ti se nalazi kod kvake za vrata, samo skini plastiku koja tu stoji (gde se na drugim kolima nalazi redovna brava) i tako mozes da otkljucavas/zakljucavas auto. . . U tom slicaju nova kartica ti nije neophodna.

Pa pitas mene i ja ti kazem!z:)
U NS ima dobar majstor koji ti to resi ocas posla ako se moze popraviti.
Srki se zove i evo ti broj 063-778-14-17.Pozoves se na mene i kazes Dule komsija iz ulice sto radi s kolima.z:)

Druze, zvao sam ovan broj, ali covek je nedostupan. Da nike mozda promenio broj?
Zahvaljujem se svima na odgovorima i posvecenom vremenu !!!

Back