Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
БЕБА ТОРОНТО
Излапела као пепси од два дана
Излапела као пепси од два дана
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
crow:8) inlight me 8)
ja to vidim ovako...
poenta tih postova je da posle pojave hriscanstva, a kasnije i islama, je bilo verskih ratova i da su bili najkrvaviji. a kao su religije mira
meni je tupavo da ovde na balkanu, govore isti jezik, zive na istom prostoru, a kolju se na 50 godina zbog toga shto su ovi drugi nevernici
meni to nekako ne ide
jel si chitala istrahovu "teoriju zavere" i njegovo tumachenje hriscanstva, islama i komunizma? slazem se sa velikim delom.
beba_toronto:ne nisam citala...ma detalji su nebitni ja mislim, jer zdravom umu nikakve hriscanske ni dogme ostalih religija ne mogu na silu u glavu da utuve bilo sta sto je nelogicno i nebulozno..pecaju se oni kojima treba IZGOVOR za bilo sta, bilo kakve namere i dela....
a logicno je da se radi o svemu losem, jer za dobro delo i dobru nameru ti ne treba izgovor, niti bilo kakve religije i sta se propagira u njima.....
to sto pises da "ne ide", pa ne ide naravno;....razumemo se)))
crow:
Rujevit:@bebo, zaboravila si menehehehehe
.
Kaa:@beba_toronto
bravo za ove zadnje postove...zar to i nije poenta ovog topic-a.
Rujevit:@crow, procitao sam tvoju sugestiju.Dobro nije stara slovenska(srpska)religija slicna hriscanstvu vec je hriscanstvo slicno njoj.