LUDICA
Domaćin
- Poruka
- 4.885
Mislim da znam za mamu i tatu
(bar mislim :? ), ali me bas interesuje koji su podznak. A sad, da se sjetim nekih njihovih karakteristika, pa to djeluje kao prilicno mukotrpan posao 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LUDICA:Mislim da znam za mamu i tatu(bar mislim :? ), ali me bas interesuje koji su podznak. A sad, da se sjetim nekih njihovih karakteristika, pa to djeluje kao prilicno mukotrpan posao
![]()
DjuraMornar:Kako biti siguran da si rodjen bas u vreme koje su ti rekli ili ti npr. pise u krstenici ... ja sam skepticna...ne verujem da je u to vreme babica ili ona do nje odma trcala po hemisku olovku da bi zapisala tacano vreme ..
Sta mislite?
DjuraMornar:Pa da...tako sam i mislila...vidim ja nesto se ne uklapa...![]()
DjuraMornar:Kako biti siguran da si rodjen bas u vreme koje su ti rekli ili ti npr. pise u krstenici ... ja sam skepticna...ne verujem da je u to vreme babica ili ona do nje odma trcala po hemisku olovku da bi zapisala tacano vreme ..
Sta mislite?
ofo-ono:Kakve bre babice,meni majka rekla kad sam se rodio,valjda majka najbolje zna
sevilja:Pa da, ako je na izlazu, gleda se kao da je vise u sledecem polju.
Ali, u meni ipak ostaje onaj crvic!
Ako je na kraju prvog, vrsi uticaj na drugo, ali ako je na pocetku drugog, ne vrsi uticaj na prvo!???
Ili?
TASHA83:svaka chast za temu!!! ja sam preopterecena ovim pitanjem... (puna mi je 6.ta kutja) pa se na ovaj nachin teshimpuno pozz