REKREACIJA

Specijalno za vas:

MRDULJANJE
Mrduljanje je neka vrsta parodične posrbe aerobika, ili promocija novog načina plesa. Sastoji se od tridesetak lakih i smešnih pokreta od kojih svaki ima duhovito ime. Program će izvoditi tri grupe, od kojih će svaka imati po jednog voditelja. Kao na času aerobika, voditelj grupe će biti instruktor Mrduljanja, koji će na duhovit način objašnjavati pokrete, istorijat i važnost MRDULJANJA za ljude ukočene od spavanja na neudobnim krevetima, sedenja u sivim kancelarijama i vožnji razdrndanim GSP vozilima. Mrduljanje je tu da ih otkoči i da im vrati raspoloženje.
Mrduljanje je akcija u kojoj se insistira na participaciji publike u događaj.
Instruktori i pronalazači mrduljanja: Jelena i Minja Bogavac i Igor Marković

očekivala sam ....,,
a instruktori mrduljanja .. mr been ili tako nešto ,,,,
savet jokeju ---- gledanjem utakmice uvidiš tudje greške ,, porediš se sa učesnicima --- naučiš nešto novo ,,, mislim da ima vajde od gledanja ,,, ja uvek skinem po neki pokret -- neoriginalno ali efikasno

Ja sam juče došla kući sva mrljava, smušena i depresivna - i uradila sam 70 trbušnjaka, nešto malo čučnjeva i tih zayebancija i sa mojim Arčijem trčala po Zvezdari. Onda je opet pala kiša i ja sam se istuširala i legla i gledala neke filmove i prestala da budem depresivna :wink:

JA nikad nisam depresivan..al volim da vezbam.....pre sam bijo na trenng svaki drugi dan a izmedju tegovi trebusnjaci zgibovi i tako to...idem i na trcanje.....ne bash u zadnje vremem....

Back