*Hannah*
Iskusan
- Poruka
- 5.704
Rođen sam utreniran, ne treba mi dodatna vežba![]()

i ja, i ja isto...

Pozdrav BgH.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rođen sam utreniran, ne treba mi dodatna vežba![]()
Радим склекове, згибове и пропадања, понекад трчим.
Мислим да разумем о чему говориш. Радим само горњи део тела и још трчим и трошим се, је ли то у питању?Prijateljski savet:
Ubaci tegove za ramena, radi leđa, radi čučnjeve obavezno, čisto da ne bi ispao smešan na kraju.![]()
Појасни мало. Дижеш њихове ноге на њихова рамена, своје ноге на њихова рамена...?Dizem zenama noge na ramena i to je najbolja vezba za muskarca
Njihove noge na moja ramenai onda ih torbam dok ne opauche u nesvest a sutradan idu ulicom kao da su kauboji
Мислим да разумем о чему говориш. Радим само горњи део тела и још трчим и трошим се, је ли то у питању?
Да, тегове за рамена бих волео да убацим, али немам тегове. Једно време сам подизао флаше од 5 литара, наравно пуне.
Зар згибови не тренирају леђа?
Чучњеве радим понекад, једно време сам их радио редовно, али ове вежбе које сам набројао су ми главне. Слажем се да чучњеве требам да радим, одличне су вежбе.
Не пратим јутјубере. Вежбам себе ради по свом плану.Upravo, trčanje jeste dobro, ali mora još da se ubaci stvari za noge, jer ćeš napraviti veliku razliku, koja je obično i velika ako ne ideš u teretanu.
Flaše izbaci, povredićeš zglobove, tegovi nisu previše skupi, a da se ne lažemo, i ne kupuješ ih svaki dan, za neku kućnu upotrebu, tebi ne trebaju veći od 15-ak kila, tako da to može da se kupi i sa skromnijim budžetom.
Rade leđa, ali ne dovoljno, naročito gornji deo iznad lopatica, dok lumbalni deo leđa tim street workout-om ne radiš uopšte. Naročito sa vežbama tipa propadanja, zgibovi, sklekovi. I još nešto, ono što gledaš Lazara Novovića i ekipu, to je sve ok, ali ima tu i suplementacije i svega ostalog.
Не пратим јутјубере. Вежбам себе ради по свом плану.
Има још, изменио сам пост.Ako je to jedino što si ti shvatio iz celog posta, džabe sam ga pisao.![]()
Не пратим јутјубере. Вежбам себе ради по свом плану.
И нисам наиван да бих мислио да је све то од чистог вежбања напољу. Знам ко су Лазар, Никса, гледао сам још неке домаће и стране видео снимке, волим да гледам када људи раде згибове, првенствено када их раде девојке, али то је све. Не пратим туторијале, програме, савете, нисам залуђен за тим, не зовем ово вежбање street-workout јер не радим те елементе: ваге, пленч и сл. и људи одувек вежбају напоље. Не вежбам због помодарства.
Не правдам се, али видим да одајем утисак неког напаљеног клинца.![]()
Хаха, мислиш да пијем штошта и само гледам да набацим масу? Не хвала, ко воли слободно.Dobre su to vežbe, samo nemoj da posle nekog vremena odlepiš i poželiš da se uživotinjiš, što ja volim da kažem.![]()