Rekordi

Steffan:
hahahahaha e ovde sam apsolutni rekorder!!! 52 sata bez prestanka za racunarom!!! hahahahah :lol: to je bilo jedno pre 10-tak godina kada se tek pojavio internet kod nas.. moji otisli negde.. a ja sa ortakom malo na yahoo chatu pa malo neku online igru Subspace.. heheh "malo"... :lol:

svaka ti cast !!

to i jeste za rekorda !!

Bliznakinja:

Hahaha..sta podrazumevas pod klincima,ja se mozda ne uklapam u tu vasu pricu :D Ali ideja definitivno nije losa :D

@Nina2 - Kad prestanu da mi ogranicavaju vreme,oboricu i ja svoj rekord (koji je oko 5 sati bez prestanka ) :D :D

Ma ideja je super samo pitanje je koliko je ostvarljiva.. :wink: inace, ja bih licno tipovao na sebe sto se tice izdrljivosti.. :mrgreen: mada me malcice zabrinjavaju onih 10 sati od Nine.. definitivno nije za potcenjivanje.. :D

dobar si....co sam da je jedan lik igrao cs 82 sata bez prekida i samo pao sa stolice mrtav...

moj licni rekord je potpis u snegu ispred kuce slovima od 30 cm. puno ime i prezime. prosle zime

E imam ja jos jedan rekord... To je u jacini udarca, od svih mojih ortaka imam njjaci :)
I da odraz iz mesta mi je 90cm a onaj preskok od 1.20 je bio sa podignutim nogama ;)
E imam rekord u sklekovima na jednoj ruci... nije nesto samo 10 posto mi se od toga vrti u glavi pa nisam smeo vise da probam

oby wan kenoby:
Ne znam od kojeg bi rekorda krenuo...
Evo, recimo, da je za početak dobar rekord u broju prespavanih sati, a on iznosi 20 sati i postavljen je 1998. godine. :)
Zatim sam postavio rekord u broju sklekova u minuti, a on iznosi 54. Znam da deluje mnogo, ali verujte mi na reč. Postavio sam ga 1995. godine. Pre deset godina! Ko bi reko. :)
Ček da se setim u čemu sa još rekorder, pa ću da javim. ;)

Svaka cast, zaista lepi rekordi.. :D samo, da nemas mozda neki u ovom milenijumu? :D

POP Mare:
E imam ja jos jedan rekord... To je u jacini udarca, od svih mojih ortaka imam njjaci :)
I da odraz iz mesta mi je 90cm a onaj preskok od 1.20 je bio sa podignutim nogama ;)
E imam rekord u sklekovima na jednoj ruci... nije nesto samo 10 posto mi se od toga vrti u glavi pa nisam smeo vise da probam

Jel imas ti neki rekord koji nema veze za snagom? :lol:

Peruzzi:
dobar si....co sam da je jedan lik igrao cs 82 sata bez prekida i samo pao sa stolice mrtav...

moj licni rekord je potpis u snegu ispred kuce slovima od 30 cm. puno ime i prezime. prosle zime

Znaci na vreme sam prekinuo! :D

Da li si slikao potpis? Greota da nije ostalo zabelezeno.. :wink:

Aphroditi:
Sedam puta bez vađenja. :mrgreen:

:lol:

hahahahahhha :lol: e ovo cemo vec malo teze da oborimo.. :mrgreen:

Jedan drugar mi je kazao da ga je izdrkao 24 puta u roku od 12 sati! Znaci 2 drkanje po satu... hahahahaha ja mu licno nisam verovao mada moram priznati da je bio veoma uverljiv u hronoloskom izlaganju... :mrgreen:

Setio sam se još nekoliko ličnih rekorda.
1998. godine sam nosio gips na desnoj nozi 6 nedelja bez prekida i do danas nisam uspeo da oborim taj rekord. ;)
Zatim sam čitao knjigu 9 sati bez prestanka, u pitanju je Gospodar prstenova/triologija i to dok sam putovao na more.
Zatim od ličnih rekorda želim da istaknem da sam uspeo tri godine zaredom da izgorim na Adi ciganliji i taj rekord, takođe, još nisam oborio. ;)
A posebno se ponosim sledećim rekordom: u osnovnoj školi na četiri vezane utakmice nisam primio gol na takmičenju u malom fudbalu!
Da li je selektor Petković čuo za mene? :shock:

sad se i ja setih jednog...nas trojica za sedam sati istovarili 90 tona cementa...preko studentske...hmmm, mogli smo i brze da ih nismo cekali....te shlepere..i kod mene sve na snagu :-?

Steffan:
To ono kada sam ti krnuo zvaku? :mrgreen:

A zatim bundeva kaze:
sad se i ja setih jednog...nas trojica za sedam sati istovarili 90 tona cementa...preko studentske...hmmm, mogli smo i brze da ih nismo cekali....te shlepere..i kod mene sve na snagu

Koja ispala...

Sto se mene tice, ja trenutno ne mogu da se setim nijednog...Nit sam najvisi, niti najjaci, ni najruzniji, ni najdeblji, nit mogu da podrignem najvise...
Ma ja sam pravi mediokritet...

Bliznakinja:
Moj rekord u pricanju preko telefona je 7,5 sati bez prestanka :p

I onda meni kažu da bi mi bilo bolje da sam išla studirati telekomunikacije koliko volim pričati na telefon.
A pričam tričavih sat vremena i to ne svaki dan!:):):)

Za autora teme: pa ni ne hvališ se da znaš plesati,pa kako si to mogao izostaviti???:)

Back