Rekonstrukcija ulica vojvode stepe

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slucajno? Sigurno ne.
Ali, pokusaj da se pronadje jedan jedini krivac... i to je jednako osudjeno na neuspeh.
Krivica je najpre kolektivna sa ciniocima: domaca lenjost i spremnost na muvacenje, nepismenost uprave, losi republicki zakoni koji dozvoljavaju svasta i na sve to grupe koje pokusavaju da love u mutnom (neretko im i uspeva, nazalost).

Ne moze jedan covek, gradonacelnik ili bilo ko drugi, da bude odovoran za sve. Pokusaj upravljanja "ja sam svuda" ne moze da da rezultata jer ne moze jedan covek da bude na 100 mesta u isto vreme. A jako sam neprijatno iznenadjen time da se kod nas previse cesto desava da se "mrda" samo dok vodja licno nadgleda proces (bez obzira na nivo vodje).

Tek sam pre dva dana prosla Stepinom ulicom posle rekonstrukcije
znaci..totalni promasaj ..razocarana sam

uzaniju ulicu nisu mogli da naprave..ne mozes da vozis brze od 40..a tek ona suzenja kod tramvajskih stanica..
tu ce se pijani i nocu zakucavati pod obavezno..u one betonske ivicnjake
a trotoara na pojedinim delovima i nema..:lol: mislim, ono sto ima nije trotoar..

Glavni problem te ulice je sto nigde usput nije napravljen parking, nego su samo natrpali zgrade.
Da su npr. na prvom kilometru od Autokomande napravili parking sa jedne strane, pa na drugom kilometru sa druge... i tako tok ulica ide, to bi svakako resilo stvar... ali nikoga nije bila briga. A sada treba iz nicega napraviti nesto, mnogo necega.

tramvaj 9 od stajalista slavija u bul.oslobodjenja do trosarine isao okruglo 20 minuta
zombismiley-1.gif

Ja nemam reči za bandere na sred staze za slepe, znači ajde sve , ali kako možeš tavku grešku da napraviš to mi nije jasno nikako :dash::dash:
I ne vidim nikakvo poboljšanje, samo žalim studente fona, saobraćajnog, političkih nauka i farmacije koji moraju stalno da se lomataju po tim ulicama i da bespotrebno utroše vreme u gužvi u saobraćaju :confused:

Ja nemam reči za bandere na sred staze za slepe, znači ajde sve , ali kako možeš tavku grešku da napraviš to mi nije jasno nikako :dash::dash:
I ne vidim nikakvo poboljšanje, samo žalim studente fona, saobraćajnog, političkih nauka i farmacije koji moraju stalno da se lomataju po tim ulicama i da bespotrebno utroše vreme u gužvi u saobraćaju :confused:

I studenti Visoke elektrotehnicke skole, molim lepo :mrgreen:

PRELAZ KONAČNO POMEREN Pešaci više ne zaobilaze teg u Vojvode Stepe :worth:

Pešački prelaz u Vojvode Stepe nasred kojeg je stajao stub tramvajske mreže i teg koji je zateže, konačno je izmešten tako da pešaci mogu nesmetano da prelaze ulicu.

670865_vojvode-stepe-230915ras-foto-dejan-briza006_f.jpg
Pešački prelaz je pomeren

O ovom neverovatnom propustu “Blic” je pisao još 11. avgusta, a već sutradan reagovao je i gradonačelnik Siniša Mali koji je dao nalog projektantu i Agenciji za investicije da nađu način za rešenje ovog problema.

Naši reporteri tek danas su zatekli radnike koji izmeštaju pešački prelaz.

- Čitav prelaz smo pomerili prema raskrsnici - kaže jedan od njih.

Preostali deo pešačkog prelaza koji je sekao tramvajski stub i teg, prefarban je sivom bojom i više se ne koristi.

Ne samo što je izmeštena zebra, već je napravljen i novi prilaz pešačkom prelazu za osobe sa invaliditetom i majke sa decom.

Jedino pitanje koje se ovde sada postavlja je zašto se na izmeštanje pešačkog prelaza čekalo mesec i po dana. :aaa:

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/59...-Pesaci-vise-ne-zaobilaze-teg-u-Vojvode-Stepe

Napredno svaka vam cast trebalo vam je mesec ipo dana da se to resi :fdlan:

Back