reklame...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ona za kafu(ne znam koju) ne pijem :oops:

Maximalna keva skache u bazen :wink: ,najbolja muzika,kratko traje...nikad mi ne dosadi 8) ...pun pogodak... :wink:
mislim ,kad krenesh da mashtash o tome da si u jednom trenutku kupatji,pa bazen,pa sholjica kafe...sve ti je jasno 8)
samo...kako tje to poboljshati kupovinu kahve :? ?

video kaze vise od 10000 reci.
1102108719718.gif

Reklama za Levis farmerice sa dugmicima umesto rajsfeslusa ( jako staro): cuje se neki vrisak u velikom gradu, kamera juri na sve strane u potrazi za izvorom, uz neku zgradu, pa u sobu, devojka lezi na krevetu posle zajednickih trenutaka sa tipom pored kreveta koji gadno urla ukocen u pokusaju zakopcavanja rajsfeslusa. Malo ga ustinulo...
Gadno.

Meni je ona na B92 kad cice sede i pričaju, pa jedna kaže drugoj ''Kako si uspela da uđeš u tu haljinu?'' a druga joj odgovori nešto u fazonu ''Da nije bilo tvog Duška, ne znam kako bih izašla iz nje'' i onda popiju brzo onaj sokić za smirenje :lol:

:D Ma super je ona za COCA-COLA LIGHT! Cura se sva napalila,vidi super frajer,bice necega... Kad ono...
Frajer je svestenik! Bas je drugacija od ostalih! Samo ne znam kako li katolicka crkva reaguje na to! :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back