Reklame

Obožavam reklame, ne gledam ni jednu, ali mi dobro dođu da skuvam kaficu, odem na WC, nazovem sinove da im saopštim ono što sam bila onomad zaboravila, ma reklame su super.

Najgora reklama je za jednu vodu gde neki "doktor" lupa gluposti i koliko minerala ima voda. Nešto dosadnije i gore nisam video. Takođe i reklama za neku farbu Garnier sa nekom našom. Dosadno i glupo, a sve se vrti non-stop godinama. :roll:

Reklame su dobre za odlazak u WC, prodavnicu, za pojesti nešto u međuvremenu. Naročito one na Pinku, mada su u zadnje vreme kraće.

Uh što me nervira kad krenu reklame a meni recimo ruke pune testa, pa ni da kidnem ni da kanal menjam. Danas ide ona protiv akni i bubuljica, pa baba kaže kako joj je unuk GROZAN BIO, a sad mu lice čisto ko papir :hahaha: a nadoveže se ona riba što je učestvovala u prvom survirer-u (ako sam dobro napisala), a proguta pola slova, kao ako neko hoće da se TOVIRA, pa opet nešto na mestu TOVAŽE :mrgreen:, probala sam nogom da promenim kanal, umal' nisam vrat slomila.

Volim Kesića pa mi je možda samo zbog toga ova reklama sasvim ok.A sem toga,iako sam žensko mogu da primetim da ova devojka izgleda fantastično.Celu priču mi kvari ona baba na kraju koja me stvarno iritira do bola!

Nisam stigla da pročitam sve postove,ali verujem da su već spomenute one famozne Merix reklame.Ono je dno dna!Još jedan dokaz kako su naši glumci slabo plaćeni kada jedna Kristina (Seka Sablić prim.prev.) mora da se spušta na taj nivo.

E danas sam gledala neku reklamicu,nije losa...bar glumci nesto znaju,a ne kao u ostalim reklamama izgledaju kao poplaseni,a i text retko nauce posteno...za Metalac posudje...
Onaj slatki macan kaze:"Danas kuvam za nju..." bla bla i kuva i ona dodje ,kad ono upadnu neki dziberi, prekinu romanticnu vecericu i pocnu da zderu....
A to"Ne budite konzervativni" mi je tooliko poznata,ali ne mogu da se setim...

Da li neko zna kako se zove glumac iz Metalca?

Dugo nisam videla reklamu, mislim da je nesqvik čokoladno mleko, sad je ponovo na svim televizijama. Joj što mi je slatka ona curica sa tigrom, a retko mi se reklame dopadaju, ma ni ne gledam ih uopšte, to vreme obično iskoristim da nešto uradim, skuvam kafu...

Najgora ikad vidjena jeste ona za neku pastu za zube, kad Mina Lazarevic ponavlja za zubarom ... A on joj govori kao da ima 5 godina i ona tako ponavlja za njim u ordinaciji... Glupost!

Back