Reklame

reklama kao reklama je dobra (cim ostavlja utisak)... ali kada su vec prikazali zenu u mrtvacnici, mogli su bar da propagiraju i zagrobni zivot..... na foru: "ne idite na onaj svet prerano, i ovaj moze biti divan..." :)
hehe zagrobni zivot
to ipak nije mogla da bude poruka, jer nista od ovog divnog sveta nisu prikazali

cela poenta.. je .. bila da bude.. osvescujuce, kao samar.

Jel ima neko reklamu za Coca-Colu Zero...ono sa jezicima....Nigde je nema na Srpskom...sve na glupom Hrvatskom...ako neko ima neka dadne da se ismejem kao covek

''Pa da zaboravio sam,ti nemas usta...idi onda radi nesto,bleji u sunce'' ''Da,da..bleji u sunce,bleji u sunce' :D:D:D

ovde ne znam ko je gori, reditelj ove grozne reklame ili ovi jadnici "glumci" ....
zar je tako tesko pronaci ljude koji ce ubedljivije odrecitovati reklamni text?
i opet se po ko zna koji put cudim sta sve moroni rade za lovu ...

Ne znam dal je neko vec spomenuo onu reklamu za neku kremu protiv bubuljica,gde baba prica o svom unuku:'Meni je on tako grozan bio,bilo mi je zao da ga gledam.Ali sa ovom kremom ja sam ga spas'la!'ili tako nesto.Znaci,debilizam!

Ne znam dal je neko vec spomenuo onu reklamu za neku kremu protiv bubuljica,gde baba prica o svom unuku:'Meni je on tako grozan bio,bilo mi je zao da ga gledam.Ali sa ovom kremom ja sam ga spas'la!'ili tako nesto.Znaci,debilizam!

Znam za tu reklamu, nisam mogao da verujem da baba za unuka kaze da joj je bio grozan i da nije mogla da ga gleda...Kakva je bre to baba?:eek::eek::eek:

Back