reklame u kaslicu za postu .

reklame u postanskom snaducicu ...

• citam .

• skupljam .

• bacam .

• obredno spaljujem .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
jel vas zatrpavaju sa onim glupim reklamama za sve zivo ? od vodoinstalatera , pizzerija , shopping cenata do skole stranih jezika ? taman kada se poveselim da sam dobio neko lijepo pismo ili razglednicu iz daleke africke zemlje meni dode reklama za pastetu ili novi jogurt . imate li tih problema ?

Imamo kantu namenjenu za takve stvari pored postanskih sanducica i bez gledanja zavrsi momentalno u njoj
i pritom jos i natpis zabrane ubacivanja ... tako da ih i nema bas mnogo ... retko ko se usudi jer je po nekom clanu zakona zabranjeno
bez odobrenja
tak da ravana ... sve ti mogu preusmeriti , da se zabavljas :p

Imamo kantu namenjenu za takve stvari pored postanskih sanducica i bez gledanja zavrsi momentalno u njoj
i pritom jos i natpis zabrane ubacivanja ... tako da ih i nema bas mnogo ... retko ko se usudi jer je po nekom clanu zakona zabranjeno
bez odobrenja
tak da ravana ... sve ti mogu preusmeriti , da se zabavljas :p

ekoloski si nesvijesna , daj u stari papir i spasi neko drvo !

jel vas zatrpavaju sa onim glupim reklamama za sve zivo ? od vodoinstalatera , pizzerija , shopping cenata do skole stranih jezika ? taman kada se poveselim da sam dobio neko lijepo pismo ili razglednicu iz daleke africke zemlje meni dode reklama za pastetu ili novi jogurt . imate li tih problema ?

ocistim sanduce od toga i furam dalje
ne vidim to ko problem....
jedino smara kad zazvoni sabajle pa me probudi, al aj ionako je sve bucno isto mi je...
pustam ih kad mi zvone, nemamo nalepjeno ono odbojno upozorenja da ih necemo, to mi bezveze, pa to rade klinci za dzeparac, i ja sam radila to par puta ko klinkica, sto da ih ne pustim, radi se na porcenat...uostalom sta ja znam mozda to neko radi da bi se prehranio, ne moram leba iz usta da mu vadim samo zbog papirceta

meni mnogo vise smetaju ovi po ulici jer ne umeju da se ponasaju nego pravo na tebe, izazivaju sudar, al im uzmem papiric kad mogu pa bacim u kantu...ima finih koji ti ne skacu za vratom...

ne pushtam nikog ko se nije najavio...
A ja puštam svakog. Ako ne pustim ja, svakako će pustiti baba sa trećeg, koja valjda ni ne zna kako se koristi interfon, samo ume da stisne ono jedno dugme.

Ne razumem šta ljudima smetaju flajeri. Meni stoput više idu na jaja retardi od komšija kojima je teško da spuste flajer u kantu koja je samo za to namenjena, već ih frljaju po podu.

nzn kako je u danasnje vreme, ne pratim....ali nekada se moglo lepo zaraditi prodajom tih reklama, casopisa i sl. (u trecem osnovne zaradila sam 1000 maraka na taj nacin, isto i moji drugovi, uz to se moglo dobiti i dosta dobrih knjiga).. skupi se par prijatelja, sakupi otpadni papir i proda papirnoj industriji...
sad samo prelistam (volim da sam u toku) i bacim na otpad (sortiranje smeca se podrazumeva)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back