Rekla je...

Sta govorite kada raskidate?

Bol, tugu, bes, mrznju, iskrenost...? :think:

Koliko su vas boleli raskidi? :sad2:

Мене је озбиљно болео сам први раскид. После сам сваког преболела успут.

Разиласци су увек били због карактерних разлика које не могу да се толеришу тако да је увек требало то прво ''сажвакати'' и објаснити себи да на дуге стазе прича неће функционисати.

Мене је озбиљно болео сам први раскид. После сам сваког преболела успут.

Разиласци су увек били због карактерних разлика које не могу да се толеришу тако да је увек требало то прво ''сажвакати'' и објаснити себи да на дуге стазе прича неће функционисати.

Vi zene generalno bolje preboljevate raskide, koja ste vi dupeta :mrgreen:

Zavisi zasto raskidamo.Svaki rastanak boli nekada manje nekada vise ovisno od faze u kojoj je veza.Ima uticaja i to ko od nas dvoje raskida,ko zeli prekid kontakta.Covek tri dana kamen u dzepu da nosi pa bi mu bilo tesko da ga baci a ne da preboli osobu.A ako je odnos patologija i ako je postao cisto maltretiranje onda raskid moze da donese samo olaksanje.Ima tu tuge,ima svega.Kada ulazes u neku vezu nije svejedno.

Da ne znam da si matori prdonja, pomislio bih da si drkadžija-
početnik...

Tu nema šablona.
Svaki raskid je zaseban događaj..
I zavisi od mnogo faktora.
Osoba, karakter, snaga emocija, ko inicira.
Sve ima svoje lice i naličje....!

Često treba vremena da shvatiš šta te snašlo...

Uvek sam bila fina...dok jednom jedan nije rekao "sta si MI uradila?!", ja pocela da se smejem i on uz tresak vrata ode "da se ubije". :zeek:

I rekla sam jednom da cu da odem bez najave, samo tako da odem...i otisla sam jednog groznog jutra, bila je magla, niko normalan nije putovao po toj magli i na tristotom kilometru kad sam stigla, opet magla... i osim te magle, sve je drugo ostalo u lepom secanju.

Uvek sam bila fina...dok jednom jedan nije rekao "sta si MI uradila?!", ja pocela da se smejem i on uz tresak vrata ode "da se ubije". :zeek:

I rekla sam jednom da cu da odem bez najave, samo tako da odem...i otisla sam jednog groznog jutra, bila je magla, niko normalan nije putovao po toj magli i na tristotom kilometru kad sam stigla, opet magla... i osim te magle, sve je drugo ostalo u lepom secanju.

Jesi li ti Josipa Lisac? :think::mrgreen:

Da ste neki dzentlmeni, raskidali bi vi. A ne da nama prepustate filozofiranje:evil:

Jedan mi je bio najvece olakasanje u zivotu. Jedan mi nije pao lako, ali sam tada smatrala da to tako treba. A ostali...vidis da te vise opterecuje nego sto te ispunjava i eto...

Back