Ната Ли самоникла VIP Poruka 50.806 15.12.2024. u 23:59 - Рекао/ла сам ти! #26 Belgradeboy: Ima kad lepo nekog savetujete i neće da sluša. Onda dobije ono sto ste rekli da će biti. Ko je kriv? Kliknite za proširenje... Небитно ко је крив, чему потреба наслађивати се? Крив си! Рекао сам ти! Итд...чему? Помоћи ће њему? Ти ћеш се осећати боље?
Belgradeboy: Ima kad lepo nekog savetujete i neće da sluša. Onda dobije ono sto ste rekli da će biti. Ko je kriv? Kliknite za proširenje... Небитно ко је крив, чему потреба наслађивати се? Крив си! Рекао сам ти! Итд...чему? Помоћи ће њему? Ти ћеш се осећати боље?
Džudi S Brišem spam Moderator Poruka 7.885 16.12.2024. u 00:30 - Рекао/ла сам ти! #27 bird again: ili komenar tipa cuti, moze gore Kliknite za proširenje... Strašno me nervira komentar " Ćuti, može gore". To čujem od drugih ljudi, od najbližih nikada.
bird again: ili komenar tipa cuti, moze gore Kliknite za proširenje... Strašno me nervira komentar " Ćuti, može gore". To čujem od drugih ljudi, od najbližih nikada.
bird again Buduća legenda Poruka 32.033 16.12.2024. u 00:37 - Рекао/ла сам ти! #28 Džudi S: Strašno me nervira komentar " Ćuti, može gore". To čujem od drugih ljudi, od najbližih nikada. Kliknite za proširenje... Ja nazalost to cujem od mojih roditelja, penzionera...oni si hipnotisani ovim zlom vec decebiju i viseee...
Džudi S: Strašno me nervira komentar " Ćuti, može gore". To čujem od drugih ljudi, od najbližih nikada. Kliknite za proširenje... Ja nazalost to cujem od mojih roditelja, penzionera...oni si hipnotisani ovim zlom vec decebiju i viseee...
bird again Buduća legenda Poruka 32.033 16.12.2024. u 00:44 - Рекао/ла сам ти! #29 I ja sam tuzna zbog njih.
Ната Ли самоникла VIP Poruka 50.806 17.12.2024. u 00:56 - Рекао/ла сам ти! #30 bird again: I ja sam tuzna zbog njih. Kliknite za proširenje... Немој, свако је срећан на свој начин.
bird again: I ja sam tuzna zbog njih. Kliknite za proširenje... Немој, свако је срећан на свој начин.
bird again Buduća legenda Poruka 32.033 17.12.2024. u 08:15 - Рекао/ла сам ти! #31 Ната Ли: Немој, свако је срећан на свој начин. Kliknite za proširenje... nisu srecni, pomireni sa sudbinom da tako mora biti, pokorni, ...
Ната Ли: Немој, свако је срећан на свој начин. Kliknite za proširenje... nisu srecni, pomireni sa sudbinom da tako mora biti, pokorni, ...