Рекао/ла сам ти!

Како се осећате када имате проблем а најближи вам прво кажу - рекао сам ти!

• Најглупљи коментар икад

glasova: 8 47,1%
  • Ужасно ме нервира

glasova: 7 41,2%
  • Па стварно су ми рекли

glasova: 4 23,5%
  • То и ја радим јер волим да сам у праву

glasova: 4 23,5%

• Ukupno glasova
    17

Ната Ли

самоникла
VIP
Poruka
50.806
Замислите било који проблем који морате или желите да поделите са најближима, а он/а вам ,,помажу" тако што држе слово о томе како су знали шта ће да буде, демонстрирајући своју надмоћ и успут уживају у својој ,,мудрости". Заправо, ја тако доживљавам то мудровање без конкретног савета или помоћи око решења.
А ви?

Замислите било који проблем који морате или желите да поделите са најближима, а он/а вам ,,помажу" тако што држе слово о томе како су знали шта ће да буде, демонстрирајући своју надмоћ и успут уживају у својој ,,мудрости". Заправо, ја тако доживљавам то мудровање без конкретног савета или помоћи око решења.
А ви?

Nikada nisam imala takav problem sa svojim najbližima.

Ne bas najblizi ali ima tuka od ljudi koji bas dave u krug patetikom i svi im dajemo savete,naravno uvek ali uvek se odluce za najgoru soluciju i opet dodju nezadovoljni,pa kome ja pricam drvetu,ne bih se butao u nesto u sta se ne razumem, samo sto se oni i na sebe ne oslanjaju ,kako bi onda mogli da naprave pravi izbor na koga ce

Ne bas najblizi ali ima tuka od ljudi koji bas dave u krug patetikom i svi im dajemo savete,naravno uvek ali uvek se odluce za najgoru soluciju i opet dodju nezadovoljni,pa kome ja pricam drvetu,ne bih se butao u nesto u sta se ne razumem, samo sto se oni i na sebe ne oslanjaju ,kako bi onda mogli da naprave pravi izbor na koga ce
Da, utrošiš svoje vreme i energiju, potrudiš se da pomogneš i oni samo šutnu sve to i guraju po svom dok ne zagaze ponovo pa hajde novi krug saveta.

А ви?
ako je situacija kao u naslovu , znači rekli su , i nije neko mudrovanje , nego sa strane se bolje sagledava problem/situacija
kao ona narodna
onaj u kolo ne vidi rupu na zemlji , ali oni sa strane vide

А ви?
Mene ovo isto izbacuje iz cipela. Toliko je iritantno.
Obično im odbrusim:Gledaj da mi staneš na muku još više. Mnogo mi pomaže to tvoje rekla sam ti. Ili rekao. Čista ironija.
Stavila bih im zelenka da mogu. A baaaš pomognu tim komentarom. Bolje da ćute.

Па не знам, ја се често трудим да помогнем драгим људима и када и ураде наопако никад им не пребацијем како сам им рекла, јбг човек некад има своју ( погрешну) перцепцију. И шта имам ја или он/а од тога што ћу да набијем на нос да сам све знала и рекла? Да се тај неко осећа још лошије, глупље...мени је то тотално безвезе.
Ако немам идеју да ипак помогнем, утешим онда се бар повучем.

А ви?
Ima kad lepo nekog savetujete i neće da sluša. Onda dobije ono sto ste rekli da će biti. Ko je kriv?

Back