Rekao je: „Vidim da si Šiptar“ i nožem ga ubo u vrat i potiljak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po cemu je moja tvrdnja o jednoj narkomanki manje moguca od tvog izbegavanja da se suocis sa stvarnoscu i osudis ovo kao fasizam, ciji god da je?
Alo bre, ne radi se o osudi suludog čina, radi se o pretenciozno napisanom naslovu teme i osudi istog!
Narkomani nedeljom popodne ne sede za kompjuterom, već su u potrazi nakon ustajanja!

По чему је моја теорија мање могућа од теорије постављача теме? По чему, са сигурношћу, закључујете да су Срби?

Pa eto, sljedeći put kad se dogodi nacionalistički incident u Hrvatskoj, ja ću insistirati da su ga počinili Srbi, a ne Hrvati jer se ne može sa sigurnošću zaključiti nacionalnost. :lol:

Нормално, али има и оно "српски"!
Е сад што је постављач теме, претпостављам намерно и злонамерно, поставио такав наслов,
па се сад тема врти око те речи, а не око осуде ове багре,
његова је грешка!

Ma sve i da su Cigani, kako većina ovde tvrdi, imaju srpsko državljanstvo i kraj priče, a najmanje od svega mi je verovatno da su Cigani, ali neka vam bude, tako da je naslov sasvim prikladan.

Нормално, али има и оно "српски"!
Е сад што је постављач теме, претпостављам намерно и злонамерно, поставио такав наслов,
па се сад тема врти око те речи, а не око осуде ове багре,
његова је грешка!

Novinari i urednici odlicno znaju ko je u pitanju. Sto mislis da nam ne bi saopstili na jedan posredan nacin da nisu Srbi u potanju ako slucajno ovi to nisu? Ima nacionalista i sovinista i medju novinarima.

Alo bre, ne radi se o osudi suludog čina, radi se o pretenciozno napisanom naslovu teme i osudi istog!
Narkomani nedeljom popodne ne sede za kompjuterom, već su u potrazi nakon ustajanja!

Ma da, najbitniji u svemu je naslov. Nema veze što je čovek u gradskom prevozu izboden skoro na smrt, to nije bitno, bitno je da nisu "srpski nacisti". Nema veze to što će sutra takvi isti majmuni izbosti nekoga iz bilo kog drugog razloga, a taj neko može da bude i neko vaš, to nema veze, bitno je da nisu Srbi nego su sto posto Cigani.

Ebt, vi ste flipnuli totalno, vama više ništa nije ni sveto ni važno, najmanje nečiji život, samo srbujete i to na najodvratniji mogući način. Sve ste bre uprljali, sve što pomenete izgubi pravi smisao.

Ma sve i da su Cigani, kako većina ovde tvrdi, imaju srpsko državljanstvo i kraj priče, a najmanje od svega mi je verovatno da su Cigani, ali neka vam bude, tako da je naslov sasvim prikladan.

Да ли си видела да неко није осудио ту багру!?
А сад узми још једном прочитај мој претходни пост!

Ако су српске националности онда су Срби, а ако су српски држављани, не морају бити Срби! Научите разлику. Нико не оправдава шта су та двојица злотвора урадила, али је малициозно написати "српски"!

Po tebi je to pretenciozno samo zato sto je u naslovu stavljeno da je u pitanju Srbin fasista. Mislim da bi do sad svi znalio da Milos i Zlatko nisu Srbi ako bi to bilo tacno.

Po meni je osuda na vreme. Sutra cemo imati nesto drugo da disklutujemo i bice kasno da osudjujemo nesto sto se desiolo, ihaaaaj, Bog te pita kad.

Ma da, najbitniji u svemu je naslov. Nema veze što je čovek u gradskom prevozu izboden skoro na smrt, to nije bitno, bitno je da nisu "srpski nacisti". Nema veze to što će sutra takvi isti majmuni izbosti nekoga iz bilo kog drugog razloga, a taj neko može da bude i neko vaš, to nema veze, bitno je da nisu Srbi nego su sto posto Cigani.

Ebt, vi ste flipnuli totalno, vama više ništa nije ni sveto ni važno, najmanje nečiji život, samo srbujete i to na najodvratniji mogući način. Sve ste bre uprljali, sve što pomenete izgubi pravi smisao.

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

:mrgreen: :mrgreen::mrgreen:

Ако су српске националности онда су Срби, а ако су српски држављани, не морају бити Срби! Научите разлику. Нико не оправдава шта су та двојица злотвора урадила, али је малициозно написати "српски"!

Tvoj sovinizam se ogleda i u osudi Roma bez ikakvog dokaza ili neceg na osnovu cega bi se moglo pomisliti da su to oni.

Ne piše "Srbi", nego "srpski", a srpski neonacisti mogu biti svi oni koji imaju srpsko državljanstvo, kad ti je već toliko važan ovaj naslov. Čudo da se ne zapitaš kako je taj momak koji je izboden, ali da....ti si "patriota", izvini, tebi takvo pitanje ne može da padne na pamet, tvoj mozgić ne radi tako.

Koje god da su nacionalnosti ove nuspojave koje su izbole čoveka na pravdi Boga, sramota su za Srbiju.

Uostalom, zašto je u ovoj priči nacionalna pripadnost bitna?

Ove na robiju. Kraj priče.

Bitno je za nas cisto teoretski da li je naslov na mestu. A kazna je za fasisticki motivisan napad na ljudski zivot je veca nego za obican napad.

Po tebi je to pretenciozno samo zato sto je u naslovu stavljeno da je u pitanju Srbin fasista. Mislim da bi do sad svi znalio da Milos i Zlatko nisu Srbi ako bi to bilo tacno.

Po meni je osuda na vreme. Sutra cemo imati nesto drugo da disklutujemo i bice kasno da osudjujemo nesto sto se desiolo, ihaaaaj, Bog te pita kad.
Наравно да је претенциозно! Потпуно је неважно које су националности кретени који су то учинили, они су за дугогодишњу робију, да на миру размишљају о промашености својих живота! Чему у наслову реч "српски"?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back