Rekao je: ja to ne koristim i onda.......

blacky333:
Ma sta ti to meni odgovaras?Pa jer znas da citas.
Koji muskarac nece da koristi kondom a nije u stalnoj vezi i devojka mu ne koristi pilule ne treba ni da ima sex.
Rechca 'jel' je upitna,a rechca 'jer' se koristi za objashnjavanje razloga...raschistite to vishe...
Sa ostatkom posta se ne slazhem...isto kao shto mushkarci mogu da navuku kondom mozhete i vi...

Oximoron:
Rechca 'jel' je upitna,a rechca 'jer' se koristi za objashnjavanje razloga...raschistite to vishe...
Sa ostatkom posta se ne slazhem...isto kao shto mushkarci mogu da navuku kondom mozhete i vi...

...Oxi yel yoy to persirash ili...?...
...
c008.gif
...

...dear blacky...
a194.gif
...

Nina_20:
Taman smo moj (sad vec bivsi) decko i ja dosli do tog cina,a onda kad sam ga ja ZNACAJNO pogledala, sto je znacilo "gde ti je kondom majmune",on je rekao "ja to ne koristim"!! Odmah sam se vratila u prvobitno stanje-OBUCENO!!!
Pitanje za muskarce:da li vam to bas toliko smeta i da li bi vas bilo sramota da nesto tako samozivo kazete?! Po meni,nikakva vasa neudobnost ne moze biti preca od zdravlja.
A vi zene, da li bi ste mu odrzale poduzu lekciju i normalno se odmah obukle,ili bi ipak mogao da vas nagovori na sex bez kondoma?

Hvala bogu da ces tako da reagujes pa nije on jedini za seksanje ima ko hoce sa kondomom! ja NIKADA ne bih spavala sa deckom bez kondoma bila s njim 1 vece ili 5 god!!! Sa prvim deckom sa kojim sam imala odnos i sa kojim sam bila 2 god uvek smo koristili kondom, jer smo i ja i on imali cesto neke infekcije i gljivice za koje mi je doktorka kad sam joj objasnila slucaj rekla da to moze da se aktivira iz vise razloga i da ne bi se hvatali za glavu BOLJE DA KORISTIMO KONDOM!! AKO DECKO NECE DA GA STAVI NIJE NI VREDAN DA SPAVAM S NJIM JA PRVENSTVENO MISLIM NA ZDRAVLJE PA ONDA NA UZITAK!!!

Back