Valijant Princ
Zainteresovan član
- Poruka
- 173
Da li postoji reinkarnacija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sizif:
Алjона:Sizif:
...и још пут не.
Kazanova:Алjона:Sizif:
...и још пут не.
A vaskresenje...? I to je jedna vrsta reinkarnacije samo na onom svetu!
Kazanova:Алjона:Sizif:
...и још пут не.
A vaskresenje...? I to je jedna vrsta reinkarnacije samo na onom svetu!
A,kako onda tumacis kada se hipnozom ljudi (navodno)vracaju u prosle zivote i secaju se ljudi i okoline koju ranije nisu mogli da vide?Keeper:reinkarnacija? hehe
sta sve ljudi u casovima dokolice nece izmisliti ...
a sve da bi smirili svoju dusu sudnjeg casa ... c c c
Valijant Princ:A,kako onda tumacis kada se hipnozom ljudi (navodno)vracaju u prosle zivote i secaju se ljudi i okoline koju ranije nisu mogli da vide?Keeper:reinkarnacija? hehe
sta sve ljudi u casovima dokolice nece izmisliti ...
a sve da bi smirili svoju dusu sudnjeg casa ... c c c
Ima mnogo ovakvih slučajeva i to sad već dolazi u domen opštepoznatog. Psiholozi regresoterapeuti rade regresije ("vraćanja" u prošle živote) i tada se na površinu izbace i osjećanja koja su ispoljena u situacijama kojih se osoba prisjeti. Nešto o tome se može pročitati na ovoj temiValijant Princ:ja sam ubedjen da reinkarnacija postoji zato sto sam ja licno bio podvrgnut hipnozi i u takvom stanju(hipnoze) sam ima ako tako mogu da se nazovu Vizije o nekim mestima i ljudima koje pre nisam ni zamisljao.Drugo to nisu bile samo vizije već i neka osecanja i emocije,dosta realisticno
Ne postoje prošli životi, te se stoga ne možemo vratiti u iste.Vader:Ima mnogo ovakvih slučajeva i to sad već dolazi u domen opštepoznatog. Psiholozi regresoterapeuti rade regresije ("vraćanja" u prošle živote) i tada se na površinu izbace i osjećanja koja su ispoljena u situacijama kojih se osoba prisjeti.
Valijant Princ:Ne mogu reci da sam sve shvatio.Ali u nacelu se slazem sa nekim stvarima.Prvo ja sam ubedjen da reinkarnacija postoji zato sto sam ja licno bio podvrgnut hipnozi i u takvom stanju(hipnoze) sam ima ako tako mogu da se nazovu Vizije o nekim mestima i ljudima koje pre nisam ni zamisljao.
U pitanju je očigledna metafora kada sam govorio o beskrajnoj komplikovanosti uma. Um je rezultat rada mozga, koji je konačna tvorevina u konačnom prostoru, stoga je i um ograničen tim istim organom u okviru koga nastaje.aharon:Vrlo je zanimljivo da priznajući kompleksnost čovjekovog (raz)uma, i uopšte svijeta u kojem živimo istovremeno ne priznaješ postojanje Onoga ko je tu kompleksnost osmislio.