REINKARNACIJA OTKRILA POČINIOCA ZLOČINA !

Grof Vronski

Legenda
Poruka
60.495
Prepričavam događaj od pre više godina.koji je zabeležila štampa,
a ni danas mi ne izbiva iz glave...

Elem,u jednom gradiću zapadne Evrope dogodilo se ubistvo deteta.
Mališan,starosti 3-4 godine,pronađen je u parku na periferiji,
u blizini svoje kuće ubijen.
Dete je bilo preko grla preklano nožem....
Svi su bili šokirani,gradić je zanemeo.

Digla se cela zemlja.
Policija i građani.
Istraga je tapkala u mestu.
Nikakvog jasnog traga,koji bi vodio ka svirepom izvršiocu...

Nakon godinu -dve dana,u drugom gradu iste zemlje,udaljenom
400-500 km u jednoj porodici rađa se dečak.
Mališan ima vidan ožiljak ispod grla.
Od uva - do uva.
Dete odrasta,ali se čudno ponaša....
Bojažljivo je i zazire od roditelja.
Tumara po kući kao da ne poznaje prostor
i spominje igračke koje ne postoje.

Neko iz porodice ovog dečaka seti se slučaja
ubijenog deteta u onom gradu,od pre nekoliko godina.
Čovek,zainteresovan,koji ima neka predznanja o takvim pojavama,
odvodi dete u onaj grad.
Stupa u kontakt sa porodicom ubijenog dečaka.
Dete se veoma obradovalo ljudima,naziva ih mamom i tatom.
A,prvi put ih vidi.
Precizno prepoznaje sve igračke u prostoru.
I zna gde koja stoji.....

Policija uz pomoć dečjeg psihologa ispituje dečaka,
koji daje dovoljno podataka,na osnovu kojih je počinilac ubistva
bio otkriven i osuđen....
--------------------------
Da li je ovo klasičan primer reinkarnacije !?

Poslednja izmena:
Treba imati u vidu da bez iskaza klinca
počinilac ubistva ne bi bio otkriven !
Po meni,školski primer reinkarnacije.
Prosto nema elemenata, koje bi skeptici mogli da negiraju !

naci ce se...

cini mi se da se dusa ubijenog deteta razgoropadila ,ako mogu upotrebiti takav termin
i da je brze bolje delovala kroz telo 2og deteta...zasto se tako nesto desilo u ovom slucaju ,zasto zrtve koje tako prodju ne deluju i kroz 2ge osobe ??
ili bi bilo previse sto pitam ,s obzirom na okolnosti ...mnogi bi odlepili kad bi bili glasnici 2ih dusa.

naci ce se...

cini mi se da se dusa ubijenog deteta razgoropadila ,ako mogu upotrebiti takav termin
i da je brze bolje delovala kroz telo 2og deteta...zasto se tako nesto desilo u ovom slucaju ,zasto zrtve koje tako prodju ne deluju i kroz 2ge osobe ??
ili bi bilo previse sto pitam ,s obzirom na okolnosti ...mnogi bi odlepili kad bi bili glasnici 2ih dusa.

Poštari strave....?
Pomalo morbidno ! I jezivo....

Poslednja izmena:
Poštari strave....?
Pomalo borbidno ! I jezivo....

људско биће је елктромагнетна појава и као таква само је део целокупног материјала којим смо окружени
појаве попут ове описане највише се дешавају тамо где се највише верује у исте - у Индији
људски мозак као биолошки компјутер и даље остаје непознаница јер може да активира разне процесе који се третирају као паранормалне појаве тј већина људи не користи те могућности
а ако би усвојили да днк диктира наше понашање онда би судови по свету имали пуне руке посла јер неко је рођен са великим носем, неко са великом главом, неко са кривим ногама, некоме је лепше да буде коцкар, неко сликар, неко гласноговорник а ето, неко нема нерава да истрпи животне нелогичности па напада и елиминише слабије
заиста, тих 400-500 км да није завршило у Индији?

naci ce se...

А како објашњаваш да је спајањем сперматозоида и јајне ћелије дошло до "учитавања" туђег проживљеног?
Те да ли је носилац таквог материјала заправо жртва јер новим телом господари неко ко је имао своје тело?

А како објашњаваш да је спајањем сперматозоида и јајне ћелије дошло до "учитавања" туђег проживљеног?
Те да ли је носилац таквог материјала заправо жртва јер новим телом господари неко ко је имао своје тело?

sta po tebi znaci ucitavanje tudjeg prozivljenog? po tome bi trebalo da je dusa umrlog deteta ''inficirala' spermu odraslog muskarca koji je proziveo ili da su spermatozoidi ucitali tudji prozivljeni zivot ...??? malo mi odzvanjaju zvona od tvog pitanja i mog odgovora -pitanja...daj ti to pojasni .

nosilac kakvog materijala ...duhovnog ili sprematozoidnog ?? pa ako je imao svoje telo i ako je usao u novo telo onda je logicno da je doslo do reinkarnacije!!?

Ja se ne bojim pojava koje ne razumem, cak bih voleo da naletim na neku, ali nisam te srece. Voleo bih da znam odgovor na pitanje sta je posle smrti, ali i ne bih. Sta ako saznam odgovor i on bude, nema nista, kraj, jednostavno prestajes da postojis. Da li bi se pomirio sa tim.

A slazem se da je u ljudskoj prirodi da otkriva tajne.

Sad nisam siguran, ali valjda se reinkarnirane osobe ne secaju prethodnog zivota, mada ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim da je nemoguce i da neka visa sila nije upetljala prste.

Svejedno deluje primamljivo ideja o reinkarnaciji. Opet nije moj favorit.

reinkarnirane osobe se svakako secaju prethodnog zivota, i jeste ...visa sila je upetljala prste. samim tim sto je dusa ili duh visa sile od nase umne i fizicke sile i moci...moze se reci da su u pitanju visa sila. ono sto mene zanima jeste ko je poslao dusu u 2go telo...dal sudije iz onostranog ili je dusa sama odlucila da se vrati jer ima nerascicene racune ,ili se vratila uz neku telepatiju ragovora sa onim ko je zaduzen za dimenziju van nasih granica!!?????

reinkarnirane osobe se svakako secaju prethodnog zivota, i jeste ...visa sila je upetljala prste. samim tim sto je dusa ili duh visa sile od nase umne i fizicke sile i moci...moze se reci da su u pitanju visa sila. ono sto mene zanima jeste ko je poslao dusu u 2go telo...dal sudije iz onostranog ili je dusa sama odlucila da se vrati jer ima nerascicene racune ,ili se vratila uz neku telepatiju ragovora sa onim ko je zaduzen za dimenziju van nasih granica!!?????

I jedno i drugo, ustvari to je jedno te isto.

Previše je još mraka na tom polju....
Možda će budućnost dati neke odgovore !

Grofe,
život uopšte nema tajni ni po jednom pitanju a najmanje po pitanju reinkarnacije.
Jednostavno mi nismo ova tela koja posedujemo - mi smo Duša koja, pored drugih ima i ovo fizičko telo. Zamislite da uveče skinete plavo odelo a ujutru obučete grao. Promenili ste odelo ali vi ostajete potpuno isti u tom odelu.
Fizičko telo, DNK ili bilo kakve druge teorije vezano za fizičko telo ovde nemaju mesta. Onaj ko zna, ko jeste, ko je nosioc svesti ko jeste svest to smo mi - Duša. Mi kao Duša smo neuništivi, nikada ne možemo biti boplesni.
Postoji zakonitost da kod nasilnog prekidanja nečijeg života onda on inkarnira veoma brzo. Za samo nekoliko nedelja ili godina.
Drugi svetovi su manja tajna nego što je ovaj i lakše ih je istraživati. Uostalom zato i postoji putovanje u snovima višim realnostima kao i samo Duša Putovanje, što je potpuno svesno putovanje svim višim svetovima. Jer, snovi su tajni prolaz do najviših stanja svesti, ljubavi, mudrosti i duhovne slobode...
Nevolja je što je ovo podneblje previše zatvoreno a svest kao da je okamenila...
Drago mi je da si naveo ovaj primer. Napomenuću da svako ko ima želju i voljan je da uloži malo discipline može putovati višim realnostima i znati za sebe. potrebno je živeti odgovornije, disciplinovanije i sa malo više ljubavi i uvažavanja prema okolini...

Кад ми нађеш ту штампу можда и поверујем. Овако је обична бабска прича.
Што се тиче реинкарнације, занима ме како то да особе које су живеле рецимо пре 500 година и родиле се у ово доба не причају о свом прошлом животу и како га се не сећају? Како се ја не сећам свог живота пре 500 година?

А што се тиче овог клинца на снимку, и ја бих причао разне глупости да ми дају кесу бомбона. z:mrgreen:

Кад ми нађеш ту штампу можда и поверујем. Овако је обична бабска прича.
Што се тиче реинкарнације, занима ме како то да особе које су живеле рецимо пре 500 година и родиле се у ово доба не причају о свом прошлом животу и како га се не сећају? Како се ја не сећам свог живота пре 500 година?

А што се тиче овог клинца на снимку, и ја бих причао разне глупости да ми дају кесу бомбона. z:mrgreen:

Zato što nema nikakve koristi od toga sećati se.

Zato što nema nikakve koristi od toga sećati se.

Како нема користи? Ја да се сећам шта сам радио пре 500 година, то би било баш од користи. z:mrgreen:
Него ме интересује, колико сам ја обавештен, грчки филозофи па и будистички су сматрали да душа путује кроз разна тела и доба, јер је пре тога ''пала са неба'' тј из света идеја, како каже Дис и прође она тако 5-6 тела кроз неких 5 000 година, сакупи знања и кад их сакупи, долази до коначног сазнања и ваљда до Нирване и тад је мирна. Е мене занима, ако сам ја сакупио нека знања пре 500 година, а не сећам се прошлог живота, како ја да знам та знања ако се не сећам прошлог живота па самим тим се и не сећам тих знања која су ми јел те потребна после? Значи ја сакупим знања, умрем, добијем амнезију, и опет сам на почетку, немам та знања. :think:

Back