- Poruka
- 63.254
Hajde nam daj neki primer kako bi mogli da ih kontrolišu/manipulišu, dobro si počeo pa nastavi...... kontam da imaju neki nacin da ih kontrolisu/manipulisu ,Jezuiti Masone.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde nam daj neki primer kako bi mogli da ih kontrolišu/manipulišu, dobro si počeo pa nastavi...... kontam da imaju neki nacin da ih kontrolisu/manipulisu ,Jezuiti Masone.
Hajde nam daj neki primer kako bi mogli da ih kontrolišu/manipulišu, dobro si počeo pa nastavi...
Hvataj se ti neke literature od pravih naučnika i književnika. Ne moraš odmah ići na dejvid ajka ali pročitaj nešto od Noama Čomskog koji ima tako dobrih knjiga i stvari vezane, pa za sve. Do tada prtina, ostani tamo gdje si i bio i kani se ovog podforuma...
Ti meni to navodis kao prave naucnike?
AhahahahahAjde Comskog i da razumem, ali Ajk xD
ајмо без свађе молим вас... теорије завере управо томе и служе, да неко верује, а неко да се мало насмеје... стога не узимати превише за озбиљно.
Zanimljvio da ti to kazes meni, a ja sam starosedeoc, znaju me sa oba naloga ovde. Ne trebaju mi nakakvi argumenti jer ih ni "vernici" nemaju. Imate samo bajkice, koje nisu nista bolje od biblije. Samim tim, dovoljno je reci, dokaza nema, nema ni njih.
Negiram sto ne postoji i negirati se moze.
Drugo, ko si ti da mi kazes da idem sa podforuma? A jes, niko i nista i ne mozes me oterati, nasuprot takvim ponasanje mozes samo dobiti kaznu moderatora![]()
Ako si ozbiljan u vezi ove teme ovo ce ti sigurno biti zanimljivo...tek sam danas ovo pronaso,ovo bi mogla biti prava struktura .
http://www.experienceproject.com/stories/Dislike-The-Secret-Government-Who-Rule-The-World/3035206
Krvne linije, dobro sam upoznat s tim. Svaka dinastija u Evropi je krvno vezena...
Evo na slici, crni i beli papa...Sad je navodno to Pepe Orsini i on nosi titulu Sivi papa,a podredjeni su mu Crni papa (Jezuitski general) i Beli papa,to je onaj sto je zvanicno glavni....za njih nisam ranije cuo.
Evo na slici, crni i beli papa...
![]()
Ooooo, imamo mi itekako dokaza za mnogo toga ali samo što slijepci poput tebe to ne mogu da shvati i vide. Drugo je to što ti misliš da imaš sliku stvarnosti i misliš da znaš sve, pa onda kada vidiš da nemaš to ti dođe kao 'ladan šamar. Onda se nađeš uvrijeđen i svašta nešto, to je tvoj jebeni problem ne moj.
I de mi reci koliko često čitaš ovaj podforum ? Jednom u godinu dana ? Ako je tako onda me ne čudi takva reakcija. Zato i kažem prtina odavdje jer koji ćeš nam ***** ?
Krvne linije, dobro sam upoznat s tim. Svaka dinastija u Evropi je krvno vezena...