Regrutacija u CIA, FBI, masone, nešto drugo?

Zanimljvio da ti to kazes meni, a ja sam starosedeoc, znaju me sa oba naloga ovde :lol:. Ne trebaju mi nakakvi argumenti jer ih ni "vernici" nemaju. Imate samo bajkice, koje nisu nista bolje od biblije. Samim tim, dovoljno je reci, dokaza nema, nema ni njih.

Negiram sto ne postoji i negirati se moze.

Drugo, ko si ti da mi kazes da idem sa podforuma? A jes, niko i nista i ne mozes me oterati, nasuprot takvim ponasanje mozes samo dobiti kaznu moderatora :lol:

ајмо без свађе молим вас... теорије завере управо томе и служе, да неко верује, а неко да се мало насмеје... стога не узимати превише за озбиљно.

A predpostavljam saljivdzijo da si ti medju ovima,pa si doso da teras sprdju s nama koji "verujemo" ,tj.sa mnom i slicnima :besan2: .Kao prvo nije to pitanje vere,bas naprotiv racionalno razmisljanje i preispitivanje uverenja i onda potkrepljeno sve cinjenicama,ako treba dodas i iskustvima drugih u celu pricu.A druga bitna stvar ovde je taj ogavni termin "teorija zavere",koji se nekako tutnuo u javnost,kako bi svaka dublja prica koja preispituje licemerje politicara i ostalih sluzbenika koji bi trebalo da sluze u nasu korist,bila ismejavana i glupa obicnom/prosecnom coveku.Pa tako ljudi koji "uzivaju" u komforu svakodnevnog zivota mogu lepo da okarakterisu ove "zaludjenike" koji pricaju o kojekakvim zaverama i ujedno sebe ograde od takih stvari i time ostanu nedodirljivi, i u fazonu ja imam zivot vi pricate o teorijama zavere,jel u njemu niste uspeli.Silovanje vlastitog ega,a sta se stvarno desava,ma ko to `ebe.Verovatno se za opste trenutno nezadovoljstvo vecine ljudi mogu okriviti CO2,post-moderan nacin zivota i ostale slicne aptrakcije koje na ljude deluju poput nekog melema za uspavljivanje,pa oni ostanu i bez ono malo mozga sto im ostalo,i kako onda da shvate neke ocigledne stvari..nemos da ga `ebes,el da?

Zanimljvio da ti to kazes meni, a ja sam starosedeoc, znaju me sa oba naloga ovde :lol:. Ne trebaju mi nakakvi argumenti jer ih ni "vernici" nemaju. Imate samo bajkice, koje nisu nista bolje od biblije. Samim tim, dovoljno je reci, dokaza nema, nema ni njih.

Negiram sto ne postoji i negirati se moze.

Drugo, ko si ti da mi kazes da idem sa podforuma? A jes, niko i nista i ne mozes me oterati, nasuprot takvim ponasanje mozes samo dobiti kaznu moderatora :lol:

Ooooo, imamo mi itekako dokaza za mnogo toga ali samo što slijepci poput tebe to ne mogu da shvati i vide. Drugo je to što ti misliš da imaš sliku stvarnosti i misliš da znaš sve, pa onda kada vidiš da nemaš to ti dođe kao 'ladan šamar. Onda se nađeš uvrijeđen i svašta nešto, to je tvoj jebeni problem ne moj.

I de mi reci koliko često čitaš ovaj podforum ? Jednom u godinu dana ? Ako je tako onda me ne čudi takva reakcija. Zato i kažem prtina odavdje jer koji ćeš nam ***** ?

Krvne linije, dobro sam upoznat s tim. Svaka dinastija u Evropi je krvno vezena...

A nisu samo krvne linije...vidis da pise da je glavni covek te aristokratije uvek neko iz 5,cini mi se po nazivu, italijanskih porodica.Sad je navodno to Pepe Orsini i on nosi titulu Sivi papa,a podredjeni su mu Crni papa (Jezuitski general) i Beli papa,to je onaj sto je zvanicno glavni....za njih nisam ranije cuo.

Sad je navodno to Pepe Orsini i on nosi titulu Sivi papa,a podredjeni su mu Crni papa (Jezuitski general) i Beli papa,to je onaj sto je zvanicno glavni....za njih nisam ranije cuo.
Evo na slici, crni i beli papa...

Pope.jpg

Ooooo, imamo mi itekako dokaza za mnogo toga ali samo što slijepci poput tebe to ne mogu da shvati i vide. Drugo je to što ti misliš da imaš sliku stvarnosti i misliš da znaš sve, pa onda kada vidiš da nemaš to ti dođe kao 'ladan šamar. Onda se nađeš uvrijeđen i svašta nešto, to je tvoj jebeni problem ne moj.

I de mi reci koliko često čitaš ovaj podforum ? Jednom u godinu dana ? Ako je tako onda me ne čudi takva reakcija. Zato i kažem prtina odavdje jer koji ćeš nam ***** ?

Pa ja sam ovde godinama, mislim ako potrazis malo nacices brdo tema koje sam otvorio na starom nalogu, akutasame94...

Takodje, makar i da je istina to da sam ovde svega jednom godisnje, ne vidim odakle sebi dajes za pravo da me proterujes? Uostalom po broju tvojih postova, sigurno sam ovde duze od tebe, a i vise.

Takodje, dokazi su zaista smesni. Svako dokaz je posredan, iz price. Reptili... Boze dok sam gledao onaj Ajkov video hteo sam da umrem od smeha.

Sad ucencovjek kaze da je sve sto kritikuje politicare i otkriva njihove tajne motive okarakterisano kao teorija zavere. Ne, ali gluposti tipa Milosevic je bio vanzemaljac, ili vanzemaljci i reptili kontrolosu sve je izvrgnuto ruglu jer samo neko ko je veoma labilan moze da veruje u to.

Naravno za mene dokazi nisu neke pisanije, koje vise lice na fantaziju napisanu od strane Tolkina. Mada, ne vidim razliku izmedju teorija zavere i Gospodara Prstenova. Mislim ja mogu sad da prospem teoriju da je Tolkin bio reptil ili pod njihovim uticajem i da je pisao o njima, koji zive u unutrasnjosti zemlje. Otuda naziv Medjuzemlja i borba za istu. Ne, ne ako je Tolkin to napisao onda Vilovnjaci i magovi postoje. Kako se nisam ranije setio, prosvetljen sam.

I poslednje, nauci da razgovaras sa postovanjem, zaista ces biti kaznjen, jer na ovom forumu postoje pravila, a jedno od glavnih je "Postuj sagovornika i budi pristojan", sto je i pravilo zivota.

Back