Regrutacija u CIA, FBI, masone, nešto drugo?

Manifold

Ističe se
Poruka
2.615
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/423897/Ovo-je-trenutno-najveca-zagonetka-na-Internetu

Nisam onaj koji veruje u masone i NWO, ali ovo mi je zvucalo interesantno.

Vest je od prosle godine, ali ima i iz ove, samo ne mogu da je nadjem, pa ako neko postavi link hvala mu.

“Zdravo, tražimo osobe visoke inteligencije. Da bismo ih pronašli, načinili smo test. Iza ove slike krije se poruka. Nađi je, i ona će te odvesti na put ka nama. Radujemo se susretu s malobrojnima koji će uspeti da pređu ceo put. Srećno!”

Tako je glasila poruka potpisana sa “3301”, koja je 4. januara prošle godine privukla pažnju i izazvala intersovanje hakera širom sveta koji krstare internetom u potrazi za razonodom

Eh, sta ima da verujes/ne verujes u masone kad postoje.

Vidis, svakako postoje ljudi koji sebe nazivaju masonima... Pa da pojasnim malo. Ne verujem da vladaju svetom, ne verujem da imaju ikakve veze sa icim na ovome svetu. Kao sto samo ime kaze, bilo je to obicno udruzenje zidara, najobicnih ljudi, koje su pak, oni kao ti, izdigli do nekog statusa vladara.

Vidis, svakako postoje ljudi koji sebe nazivaju masonima... Pa da pojasnim malo. Ne verujem da vladaju svetom, ne verujem da imaju ikakve veze sa icim na ovome svetu. Kao sto samo ime kaze, bilo je to obicno udruzenje zidara, najobicnih ljudi, koje su pak, oni kao ti, izdigli do nekog statusa vladara.

Cekaj, bre malo, ne verujes da imaju ista sa bilo cim na svetu, pod jedan : da znas nesto ne bi bio na ovom forumu. pod dva : Iluminati su ti koji vladaju svetom. Mada sve je to sakriveno i mali broj ljudi su Iluminati. I ne mozes da pojasnis jer nisi u redovima masona, tako da... Ne lupaj mnogo. Pozdrav

Pa koja budala ne bi otisla da radi za CIA, a tek ako ti otkriju tajne sveta... :O

Ne otkrivaju oni tajne sveta tako lako, nemoj se samo previse zaludjivati :tongue2:

P.S. Ionako priroda zivota nije takva da ti neko drugi daje takve i slicne vazne uvide,svi koji to znanje "nude na tenane" uglavnom su profiteri i trgovci,sam ces morati da se preznojis :D

Au decko sad ga pretera... :hahaha: .A sta si ti mislio da se oni bave zidarskim zanatom,tesari mozda neki?:rotf::dash: ..On english "Freemason"-naski slobodan zidar..kontekst je: Oni koji zidaju,tj.oblikuju jedno drustvo,inovatori,dakle neko ko na "slobodouman" nacin kreira neke drustvene vrednosti i uredjenja,to ti je njihova prvenstvena uloga.E sad sto oni rade i sta treba ista ne treba,i da li rade? kolko stvarno imaju uticaja?,to je druga prica.

Cekaj, bre malo, ne verujes da imaju ista sa bilo cim na svetu, pod jedan : da znas nesto ne bi bio na ovom forumu. pod dva : Iluminati su ti koji vladaju svetom. Mada sve je to sakriveno i mali broj ljudi su Iluminati. I ne mozes da pojasnis jer nisi u redovima masona, tako da... Ne lupaj mnogo. Pozdrav

Tacnije jezuiti kontrolisu i osnovali su Illuminate...e sad ko kontrolise jezuite,to je pitanje:think: ..uglavnom pretpostavke su da iza svega stoje stare trgovacke porodice ,ciji se trag moze pratiti do Mletacke republike,pa drevnog Egipta,itd. sve do Vavilona i pocetka civilizacije kakvu danas poznajemo.

Druze, stvar je u tome, sto je po meni, takvo tumacenje glupost i nema veze sa istinom. Kapiras?

Pa sad da nema veze s istinom? :think:
Milsis da bi ja tu trabunjo tolke redove bezveze :confused:...hteo sam da ti objasnim kako stvari realno stoje...mislim da se razumemo nisam ja clan nikih tajnih drustava :),zato uzmimo da je 90 % istina od mog licnog misljenja.Sad ako ti verujes da su svetski dogadjaji prepusteni sami semi i da ne postoje interesi,tvoja stvar,verovatno te ne mogu ubediti i necu gubiti i moje i tvoje vreme,pricacemo o onome u cemu imamo dodirnih tacaka ;)

Za @temu konkretno mislim da bi mogla biti neka organizacija koja zeli da regrutuje nove sposobne clanove,jer realno sto bi neko trosio tolko vreme bezveze,ipak vazi ona stara-vreme je novac!Al ako je neka od navedenih drustava/organizacija sto si naveo mislim da je bolje neupustati se s takima,od njih nista dobro to je sigurno!:deda2::mrgreen:

Mi ih zovemo masonima, mnogo je kompleksna niihova podela da bismo mi pricali o istoj ..

Evo je i podela : :lol:

url.jpg

Druze, stvar je u tome, sto je po meni, takvo tumacenje glupost i nema veze sa istinom. Kapiras?

Nema jer nisi upućen u to. Kapiraš ? Lako je doći sa strane i trabunjati o nečemu kada nemaš pojma o tome istom. Govoriti kako su stvari besmislene i svašta nešto, treba nekada nešto gledati iz drugačije perspektive.

Ne moraju to direktno da su masoni, ima tajnih društava koji su se vjekovima raspali, kao što su primjerice templari. Ali, iznad nas stoji jedan veliki đepeto...

Masoni nisu pod kontrolom Vatikana. Vatikan svoj uticaj siri preko pape a ne preko masona.

Ma jesu samo se to krije...da izgleda da postoje 2 mocna tajna drustva :Vatikan(Jezuiti) i Masoni -ustvari sve je to isto sranje,ne kazem da su masoni svesni toga,vecina nije veovatno,al kontam da imaju neki nacin da ih kontrolisu/manipulisu ,Jezuiti Masone.To ti je ta vestacka podela,kao imas neki naizgled sukob ustvari sve rezisirano,stari jezuitski fazoni,to su oni doveli do savrsenstva,kao u drugom svetskom ratu gde su i Lenjin i Staljin i s druge strane Hitler bili pod finansijskom zavisnoscu Vatikana.

Poslednja izmena:

Mislim da svaki čovek ima veze sa nečim na ovom svetu.
Organizacija, koja ima (po sopstvenoj tvrdnji) oko 7.000.000 članova širom sveta (uglavnom pripadnike srednje i visoke klase) - i te kako ima veze............. sa nečim.

Vau templare! Ebote ma sve to oni planiraju.

E, al smesno mi, vi sto navodno znate, a ne znate koliko ne znate.

Sta htedoh reci, tajna je.

Ajde begajte sad, dao sam vam povoda za raspravu.

Inace zna se da je Sauron iza svega. One ring to rule them all.

Hvataj se ti neke literature od pravih naučnika i književnika. Ne moraš odmah ići na dejvid ajka ali pročitaj nešto od Noama Čomskog koji ima tako dobrih knjiga i stvari vezane, pa za sve. Do tada prtina, ostani tamo gdje si i bio i kani se ovog podforuma...

Hvataj se ti neke literature od pravih naučnika i književnika. Ne moraš odmah ići na dejvid ajka ali pročitaj nešto od Noama Čomskog koji ima tako dobrih knjiga i stvari vezane, pa za sve. Do tada prtina, ostani tamo gdje si i bio i kani se ovog podforuma...

Ako si ozbiljan u vezi ove teme ovo ce ti sigurno biti zanimljivo...tek sam danas ovo pronaso,ovo bi mogla biti prava struktura . ;)
http://www.experienceproject.com/stories/Dislike-The-Secret-Government-Who-Rule-The-World/3035206

Back