Regret..neki..

E bas sretoh juce regret svoj posle perioda od par meseci. Opet me je gledao kao da sam mu draga, al sad ima dugu vezu... i eto mi. Nisam znala da mu pokazem da mi je stalo u ono vreme.

to druze missim na to..missim na neku sa kojom si bio,ali eto tako sudba vas ujebala i to..:ok:

da. Bivsa devojka. S kojom sam raskinuo pre mesec dana.

Ne znam je l si imao onaj osecaj da ces nekog voleti do kraja i onaj osecaj kad ne mozes da jedes, da ne mozes da spavas, da ne mozes da ucis, da ne mozes da pricas s nekim, da ne mozes budes nasmejan, da ne mozes da budes normalan, da ne mozes budes jednostavno ti...

takva ti je situacija kod mene trenutno, zbog te prosle. E, tu ja regret, jer sam ja kriv za raskid.

Nadam se da sam dao potpun odgovor.

Ne znam je l si imao onaj osecaj da ces nekog voleti do kraja i onaj osecaj kad ne mozes da jedes, da ne mozes da spavas, da ne mozes da ucis, da ne mozes da pricas s nekim, da ne mozes budes nasmejan, da ne mozes da budes normalan, da ne mozes budes jednostavno ti...

takva ti je situacija kod mene trenutno, zbog te prosle. E, tu ja regret, jer sam ja kriv za raskid.

z:poz: nis ne brini, tako je to uvek sa prvom ljubavi....ostale idu lakse, vec si iskusan......z:)

z:poz: nis ne brini, tako je to uvek sa prvom ljubavi....ostale idu lakse, vec si iskusan......z:)

evo sve ti je neizreciva rekla..a veruj joj na rec..ona ih je imala i imala...:per::ok: nemo se sIkiras,nego osmeK na lice,i ako si ti kriv,missim,nije te trebala sutnuti..ono..osim ako se nisi ponasao ako papucic i to...ako jesi onda je trebalo da te isutira nogom u pedu...:ok:

Poslednja izmena:
Nečiji regret... nekad...

GetImage.aspx

Back