Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Pa da... jadni regruti uvek naebu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaki ovaj... regret se pretvori u likovanje što smo izbegli sudbi kletoj. Samo treba da prođe dovoljno vremena.![]()
to druze missim na to..missim na neku sa kojom si bio,ali eto tako sudba vas ujebala i to..![]()
da. Bivsa devojka. S kojom sam raskinuo pre mesec dana.
Ne znam je l si imao onaj osecaj da ces nekog voleti do kraja i onaj osecaj kad ne mozes da jedes, da ne mozes da spavas, da ne mozes da ucis, da ne mozes da pricas s nekim, da ne mozes budes nasmejan, da ne mozes da budes normalan, da ne mozes budes jednostavno ti...
takva ti je situacija kod mene trenutno, zbog te prosle. E, tu ja regret, jer sam ja kriv za raskid.
Nadam se da sam dao potpun odgovor.
da. Bivsa devojka. S kojom sam raskinuo pre mesec dana.
Ne znam je l si imao onaj osecaj da ces nekog voleti do kraja i onaj osecaj kad ne mozes da jedes, da ne mozes da spavas, da ne mozes da ucis, da ne mozes da pricas s nekim, da ne mozes budes nasmejan, da ne mozes da budes normalan, da ne mozes budes jednostavno ti...
takva ti je situacija kod mene trenutno, zbog te prosle. E, tu ja regret, jer sam ja kriv za raskid.
Nadam se da sam dao potpun odgovor.
nis ne brini, tako je to uvek sa prvom ljubavi....ostale idu lakse, vec si iskusan......
![]()
ryo sve ti je neizreciva krela..a veruj joj na rec..ona ih je imala i imala...nemo se sIkiras,nego osmeK na lice,i ako si ti kriv,missim,nij te trebala sutnuti..ono..osim ako se nisi ponasao ako papucic i to...ako jesi onda je trebalod a te isutira nogom u pedu...
![]()
dacu ja tebi u pedu....i pusti me da pametujem, ide mi od jutros
![]()
dacu ja tebi u pedu....i pusti me da pametujem, ide mi od jutros
![]()
e vidi sto su se napalili...nema danas o sexu, danas sam ozbiljna.....![]()
pa kazem bre...samo sam izneo cinjenicu,da si ti jako iskusna i da treba da te omladinac poslusa i prihvati tvoj savet...![]()
Nečiji regret... nekad...
![]()