Regresija

Ako osoba zna o cemu se radi , i pod hipnozom ili nekim kvazi metodama sa interneta :hahaha::hahaha: kaze da je bio/la covek iz 19. veka ,pre ce biti da je samo izvadio pricu iz svoje memorije o regresiji . Ali ako dovedete coveka koga to nikad nije interesovalo , pa cak i skeptika i on kaze da je bio neko u proslom zivotu , to je vec vredno daljeg istrazivanja .

Prvo citaj temu od pocetka ako te zanima verovatno mozes da vidis da su ovde neki forumasi slusanjem nekog video klipa ostvarili autoregresiju ali ja nisam uspeo...
Posle neko vreme sam malo guglao i naisao na par foruma gde spominju nekakav program ne znam kako izgleda i kako funkcionise pa sam zato napiso pstavio pitanje ovde ako neko hoce da pomogne ako je neko slucajno koristio taj program...Evo i jedan od foruma gde sam naleteo na tu informaciju guglanjem

http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=91&start=0

Prvo citaj temu od pocetka ako te zanima verovatno mozes da vidis da su ovde neki forumasi slusanjem nekog video klipa ostvarili autoregresiju ali ja nisam uspeo...
Posle neko vreme sam malo guglao i naisao na par foruma gde spominju nekakav program ne znam kako izgleda i kako funkcionise pa sam zato napiso pstavio pitanje ovde ako neko hoce da pomogne ako je neko slucajno koristio taj program

Sto se tice masina i njihovog koriscenja kao pomocnog sredstva kod ulaska u spiritualne sfere,iz najbolje namere,slobodno ti mogu reci da zaboravis.Masina se moze koristiti kao pomocno sredstvo pri dolasku do zapisa promena koje se desavaju prilikom same terapije - promena brzine otkucaja srca,menjanje glasa itd.a za samu regresiju,narocito u pocetnom periodu potreban je regresoterapeut.

Ovo ti govorim iz iskustva jer se regresijama bavim preko 10 godina i upoznat sam sa svim suptilnostima i stanjima u kojima se osoba moze naci tokom samog procesa a koje mogu preokrenuti sam tok celog procesa.U nekim slucajevima i najmanji sum kao lajanje psa u komsijskom dvoristu moze promeniti tok svesti pacijenta i energetski protok u telu ,a slozices se da masina nije u mogucnosti pravilno odreagovati u trenutku i odredjenim tonom glasa koji je u najvecoj meri prilagodjen tom rezonatorskom vibriranju izdati naredbu na koji simbol ili situaciju se koncetrisati ili promeniti dubinu disanja.

Najbolje je da pronadjes nekog regresoterapeuta sa iskustvom i popricas sa njim,siguran da ce ti i on reci slicno ovome i da se u duhovnom radu ma kog oblika bio,covek u pocetku mora odvajati od onih stvari od kojih je zavistan a u prvom redu od metala i masina koji nisu njegovi prijatelji.

U stvarima kao sto su regresoterapije,susret sa svojim visim Ja ili prozivljavanje proslih zivota masina preko interneta nema sta da trazi,nije joj tu mesto.

Poslednja izmena:

Back