Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Planiram da kupim skuter neki do 50 ccm , ali sam cuo da ce godisnja cena registracije biti 8 000 dinara , a to je previse ... To sam cuo iz nepouzdanih izvoria. Zna li neko nesto o tome ?
Zasad je stalna registracija ali su uveli obavezno osiguranje od 950 din. na godisnjem nivou.
Nesto se pricalo da ce skuteri koji idu brze od 45 km/h morati da se registruju a ovi sporiji ne.
Ja sam načuo da će i ti trajni morati opet da se "registruju" tj. moraće da se menjaju tablice i saobraćajna. A to će svakako koštati ali ne 100 e i sigurno ne godišnje jer je trajna registracija.
Zasad je stalna registracija ali su uveli obavezno osiguranje od 950 din. na godisnjem nivou.
Nesto se pricalo da ce skuteri koji idu brze od 45 km/h morati da se registruju a ovi sporiji ne.
Aaaaa nisam znao da su neki krsili zakon zadnjih 20 godina i da ih niko nikad za to nije opomenuo ili pisao kaznu. Pa koliko saobracajki sa skuterom je napravljeno otkad se voze i da niko nije to pomenuo?
Da li postoji neko ograničenje u vezi registracije skutera sa godinama ili motorom?
Imam nekakvu kršinu od Yamahe, '98 godište, pa ako uspem da je dovedem u vozno stanje, interesuje me da li ću moći da je registrujem.
blago vama.
u nas svake godine registracija na 49 ccm. svake godine stavljaj blokadu da ne može preko 50 km/h. otprilike dođe me oko 70 eura svake godine.