Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.679
Ne moram,kad budes isao da platis neku kaznu videces trgovinu kao u maxi da si usao,znas kako su se lepo uhodalizasto moras da vozis van propisa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moram,kad budes isao da platis neku kaznu videces trgovinu kao u maxi da si usao,znas kako su se lepo uhodalizasto moras da vozis van propisa?
o kakvoj trgovini pricas?Ne moram,kad budes isao da platis neku kaznu videces trgovinu kao u maxi da si usao,znas kako su se lepo uhodali
Ma to je zvaka ono za bas bas dudukeМени је и даље фасцинатно да у доба највеће телеметрије они не могу да нађу "криминалца" већ им тобож треба моји подаци...
Trgovini izmedju murije i gradjana uz pomoc suda,kao sto sam ja platio kaznu 8000din za to sto sam ih zvao zbog ulaska komsijinog psa u moje dvoristw,pretii su mi hapsenjem i kaznom od 25 000 din,veze blage nemas sa zivotom koji se oko tebe desava i opet ces da mi solis pamet kako za to postoji moja greskao kakvoj trgovini pricas?
Ma to je zvaka ono za bas bas duduke
vi ste svi paranoicni.
Trgovini izmedju murije i gradjana uz pomoc suda,kao sto sam ja platio kaznu 8000din za to sto sam ih zvao zbog ulaska komsijinog psa u moje dvoristw,pretii su mi hapsenjem i kaznom od 25 000 din,veze blage nemas sa zivotom koji se oko tebe desava i opet ces da mi solis pamet kako za to postoji moja greska
Sve je jasno ako ne citas tvojim jezikomkako mislis ti platio kaznu jer si zvao da tudj pas ulazi u tvoje dvoriste
poijasni malo.
niej jasno..sta se desilo i zasta si ti konkretno kaznjen?Sve je jasno ako ne citas tvojim jezikom
Za to sto obozavaju tudje sukobe na kojima profitiraju,a ne da sprece da se pokoljemo.niej jasno..sta se desilo i zasta si ti konkretno kaznjen?
Ti kao da zivis na Marsu a ne u Srbiji, pa jel vidis sta se radi i da nestajemo, na sve nacine nas unistavaju.kako mislis ti platio kaznu jer si zvao da tudj pas ulazi u tvoje dvoriste
poijasni malo.
opet nisi rekao za sta si ti konkretno dobio kaznu.Za to sto obozavaju tudje sukobe na kojima profitiraju,a ne da sprece da se pokoljemo.
Za izmisljotine koje bi ti opravdao razumesopet nisi rekao za sta si ti konkretno dobio kaznu.
Ja sam pre par meseci imao problem zato sto je jedan debil parkirao kamion ispred kuce i nije hteo da skloni nego tek posle dva sata, svasta mi prolazilo kroz glavu ....inace hteo sam i muriju da zovem ali bas zbog ovoga sto ti pises nisam hteo i odustao sam,zato sto znam kakve su to bitange, sledeci put ako se desi nesto slicno letnuce gume u vazduh.Za to sto obozavaju tudje sukobe na kojima profitiraju,a ne da sprece da se pokoljemo.
znaci kriv si cim ne govoris ovde.Za izmisljotine koje bi ti opravdao razumes
I ja sam platio skolu,bolje s kriminalcima nego s murijom u koloJa sam pre par meseci imao problem zato sto je jedan debil parkirao kamion ispred kuce i nije hteo da skloni nego tek posle dva sata, svasta mi prolazilo kroz glavu ....inace hteo sam i muriju da zovem ali bas zbog ovoga sto ti pises nisam hteo i odustao sam,zato sto znam kakve su to bitange, sledeci put ako se desi nesto slicno letnuce gume u vazduh.
Axaxaxa axaxaxaxa jesam remecenje javnog reda i mira sto i ti sad ovde radis pametniznaci kriv si cim ne govoris ovde.
niej nebitno cim si dobio kaznuZnaci njihov izlazak na teren je rekao 25 000 sledeci put i pisu nam krivicne prijave a ovaj se hvata za nebitno
Daju se da im napuni dzepniej nebitno cim si dobio kaznu
kazne se ne daju bez razloga.
da nisi napravio prekrsaj ne bi im punio dzep.Daju se da im napuni dzep