Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Prosto sam se odusevio kad videh da traje saobracajna do 2020nesto i mi pametno da uradimo..kad je to uopste pocelo znate li?i sta sad ide samo svake god tehnicki i prilaze mupu ili ...?
Prosto sam se odusevio kad videh da traje saobracajna do 2020nesto i mi pametno da uradimo..kad je to uopste pocelo znate li?i sta sad ide samo svake god tehnicki i prilaze mupu ili ...?
od prosle godine je to uvedeno sa jedim ALI ti sad 101% mislis da svake 7-me gidine placas registraciju ali NE, svake godine placas upisuje se u "plastiku" a sedme ti se menjaju tablice to je objasnjenje od prosle godine kako je objasnjeno. Jedino ako se u medju vremenu nije nesto promenilo sto je ovde vrlo verovatno. Ili sam nesto pogresno shvatio. Pogledaj na sajtu unutrasni poslova mene mrzi
Saobraćajna dozvola je nešto posebno i ne mešaj sa tehničkim pregledom i registracionom nalepnicom. Dozvola uvek produžava dokle si sposoban za vožnju. A za tehnički pregled da li imaš para da održavaš kola ispravnim a nalepnica se izdaje svake godine i plaća se.