Peta W.
Veoma poznat
- Poruka
- 10.072
..ja prochitala dobre guze..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, dobro... tebe cemo u tu kategoriju, znam zashto si to spomenulaPeta W.:..ja prochitala dobre guze..![]()
![]()
Betty:... ova jede sve što vidi,
Peta W.:..ja prochitala dobre guze..![]()
![]()
ja sam kao klinac umeo da $trikam, ali samo ravne $alove. baba me uchila. da mi tako da zavr$im red da stara odmori ruke. u 5-6 razredu sam tkao na nekim ruchnim razbojima male $alove, tj. najzanimljivije mi je bilo da pravim $are. na svu srecu odma me pro$lo, a batalio sam i treniranje fudbala i skroz se posvetio kompjuterima i mlatimudiji?:a da li neko od momaka zna da shtrika, to smo medju zhenama vec razglabali, a ovde se nisu izjasnili, kakva su njihova umeca.... ajd necu vise da opterecujem ovaj tuzni forum ... mislim da cu da... ne znam sipacu jos kafe koja nije moja... mozda bi bilo bolje da sam progutala onu cackalicu![]()
Časovi domaćinstva ostavili su tragove...?:a da li neko od momaka zna da shtrika, to smo medju zhenama vec razglabali, a ovde se nisu izjasnili, kakva su njihova umeca....
![]()
HeBePoBaTaH_:Zaratrustra, ja tebe ne čitam, (iznad post scriptuma nisam pročitao, a i nikada te ne čitam)zato što si vlasnik podvučenog_____ patološkog profila ličnosti___
Glup si , nepismen, nevaspitan, neobrazovan i mentalno zaostao.
Očigledno, jedina žena koju si video u životu je tvoja sopstvena majka i, možda, medicinska sestra u ustanovi zatvorenog tipa u kojoj si hospitalizovan.
Zasigurno si toliko hendikepiran svojim izgledom kada se identifikuješ sa osrednjim amerilčkim glumcem koji je niži od 170cm. I Vilijem Valas koga pomenuti glumi u tvom avataru je bio najobičniji savage. Photoshopovani umobolniče..
Činjenica je da si NAKAZA u svakom pogledu. Eventualno, možda ovde na netu izvučeš neku mrvicu sažaljenja od onih u registru "Štajgara".. ali ti ćeš bolje znati koje su tvoje družbenice. Meni su prijatelji zaista pravi ljudi i, naravno, NIna - ona kojom si opsednut 8-) Nisi joj do kolena najpre u ljudskom, pa zatim ni po svakom drugom registru hahahaha
Trebalo bi kretene kao što si ti.. banovati da ne uznemiravaju korisnike Foruma. Ali, onda bi se ubio...nigde više ne bi bilo Nine![]()
Hajde sada u kućicu, poslaću ti kosku na kućnu adresu. Prestani da zračiš, gupane. Brukaš muški rod.
HeBePoBaTaH_:Dakle, kako se radi registar i kategorizacija..
Imperativ je intelekt, a takođe je neophodno poznavanje psiholongvistike...Nema to veze sa avatarima, ponajmanje sa seksualnošću na šta je Bet ciljala, ali je, naravno, niko razumeo nije![]()
Naravno, ona će moju prethodnu rečenicu da potire, ali to je postulat...
Ukratko... registar, nastaviću sutra, sad imam vremena dok pošaljem ceo album drugarici :razz:
Favoriti, žene ljudi: Gazdarica, Nina2, teardrop, Queen ima ih još..
NIt smirdi, nit miriše kategorija: Lilu, Lilit, pikax, gljivazjelovka, delimično gigule
Zanimljive: anakin, Sindybg, Kučka, AvaG, etotako, jagodica, Eva...
Vrbov klin: Betty
egzaltirani parazit: divlja u srcu..
Ima toliko toga...
cLick - OR - Die:ja sam kao klinac umeo da $trikam, ali samo ravne $alove. baba me uchila. da mi tako da zavr$im red da stara odmori ruke. u 5-6 razredu sam tkao na nekim ruchnim razbojima male $alove, tj. najzanimljivije mi je bilo da pravim $are. na svu srecu odma me pro$lo, a batalio sam i treniranje fudbala i skroz se posvetio kompjuterima i mlatimudiji
random_cloud_form:sledeca kategorija forumasica:
dobre duse
primerci:
sindi, skvo
random_cloud_form:beti, nisam se ucutao, nego zvonio mi na vrata poslovni partner, imao sam neodlozan posao.
.
DisMisaL:Po ugledu na neke primere sa neta, u trenucima dokolice sam pomišljao da uradim i sopstvenu tipologiju ekologije ovog Foruma. Ništa značajno, ali evo par primera koji bi se mogli izneti u ovoj temi:
Tri livade, nigde lada nema – dokona forumashica koja mora svima da nametne svoje prisustvo, pa makar ništa pametno ne napisala, a to da se ne drži teme ne vredi ni pominjati. Iako se (uglavnom) radi o izrazito inteligentnim i (neretko) obrazovanim osobama, u šta se može lako uveriti svako ko pokuša da ih iscima ili omaložava, njihova stil je uglavnom blago blentavi, sa primesama nervnog rastrojstva, nastalog usled viška/manjka serotonina i/ili konzumiranja raznih psihoaktivnih supstanci (da li je trebalo tri crvene i dve rozle ili dve bele i jedna plava? prim. ur.). Prisutne svugda i na svakom mestu, prvo po otvaranju teme ostave svoj post a onda počinju sa čitanjem iste i tuđih odgovora. Pretpostavka: u RL nemaju odgovarajuće društvo, te pokušavaju da to nadoknade virtualno,usput se hraneći 'mudrolijama' drugih. Pažnja: navikle na to da ih ne uzimaju za ozbiljno, mogu se naći čak i uvređene ukoliko pokušate da uspostavite normalan kontakt sa njima....
Betty:ovo mislim da nemamo![]()
![]()
pa kaže:
Centurion uvjek nastoji dobiti takticku prednost dajuci jasno i glasno do znanja da je bio ili je jos uvjek u vojsci. Obicno nastoji komunicirati osornim nacinom vodnika i zaplasiti sugovrnika prosipajuco vojne uzrecice i obskurne akronime.
Svoje slabe argumente uvjek ce podupirati tako sto ce podsjecati ostale ratnike da je " on ispunio svoju domovinsku obvezu" i da je "sluzio svojoj drzavi". Nekad ce Centurion cak postati i svoje slike u uniformi ili sa oruzjem.
Centurion mozda zaista ima vojnu proslost a mozda je samo budala, nitko to sa sigurnoscu ne moze utvrditi. Centurion prezire i prezren je od Weenie-ja, Artiste i Fragile Femme. Njegov prirodni saveznik je Troglodyt.