REGIONALNA LIGA

Da li ste za regionalnu ligu?

• Ukupno glasova
    34
  • Anketa je zatvorena .
protiv svih vidova udruzivanja sa neprijateljima iz predhodnih ratova (Hrvatima, Bosanskim Turcima, Slovencima, SAD, Albancima) i protiv udruzivnja sa Crnogorcima
ja bih licno voleo da gledam Banjalucki Borac u nekoj nasoj ligi kad je dignemo na neki nivo
ima kod nas klubova sa tradicijom i istorijom ali privreda nam je bedna i nema se novca, kad se to sredi (i ako se sredi) onda mozemo da imamo neku jacu ligu od 14 klubova u vrh glave gde bi uracunao i klubove iz RS
Partizan, Zvezda, Vosa, Borac B, Borac C, Hapredak, Banat, Radnicki N, OFK BG, Leotar, Radnicki K, Smederevo i upadali ispadali bi Rad, Zemun, Novi Sad, Spartak, Hajduk K itd.
da mi igrmo izmedju sebe a ne da se mlatimo za tudj interes

Mislim da se trebamo okrenuti sebi i ozdravljenju naših fudbalskih centara, a ne da razmišljamo o nekim zajedničkim ligama ! Neće nam trebati ni Dinamo, ni Hajduk, niti bilo ko, ako uspijemo da iz fudbalske provalije izvučemo Niš, Suboticu, Zrenjanin, Kragujevac, Smederevo, Kruševac,...
Evo mi u Bosni već duže vrijeme igramo neku "regionalnu ligu" :lol: :lol: :lol: , samo se bojim da u njoj ima najmanje fudbala !
UEFA, ni u kom slučaju, ne bi dozvolila stvaranje regionalnih liga, jer bi vremenom i sama izgubila svrhu postojanja,... tako da je iluzorno o tome razmišljati ! :roll:

crni lepotan:
protiv svih vidova udruzivanja sa neprijateljima iz predhodnih ratova (Hrvatima, Bosanskim Turcima, Slovencima, SAD, Albancima) i protiv udruzivnja sa Crnogorcima
ja bih licno voleo da gledam Banjalucki Borac u nekoj nasoj ligi kad je dignemo na neki nivo
ima kod nas klubova sa tradicijom i istorijom ali privreda nam je bedna i nema se novca, kad se to sredi (i ako se sredi) onda mozemo da imamo neku jacu ligu od 14 klubova u vrh glave gde bi uracunao i klubove iz RS
Partizan, Zvezda, Vosa, Borac B, Borac C, Hapredak, Banat, Radnicki N, OFK BG, Leotar, Radnicki K, Smederevo i upadali ispadali bi Rad, Zemun, Novi Sad, Spartak, Hajduk K itd.
da mi igrmo izmedju sebe a ne da se mlatimo za tudj interes
Čisto informacije radi::-?
Borac je trenutno u qrcu, ali bi Slavija, Modriča Maxima i eventualno Leotar mogli da dođu u obzir kad je riječ o konkurenciji!!!
Slavija iz Istočnog (Srpskog) Sarajeva trenutno je najjača srpska ekipa u BiH!!! :roll:

crni lepotan:
znam ja da je on u govnima ali ima tradiciju i ako se privreda bude nekako razvijala ima dobru zaledjinu
ono sve sto sam ja naveo je sta bi bilo najbolje kad bi bilo
Paa tu i nisi daleko od suštine (naprotiv)!!! Tim prije što je činjenica da je Republika Srpska u privrednoj ekspanziji, a naročito da je Banja Luka nesumnjivo grad koji se najbrže razvija u cijeloj BiH, a možda i šire!!!

3578.gif

Rainbow Six:
Paa tu i nisi daleko od suštine (naprotiv)!!! Tim prije što je činjenica da je Republika Srpska u privrednoj ekspanziji, a naročito da je Banja Luka nesumnjivo grad koji se najbrže razvija u cijeloj BiH, a možda i šire!!!

3578.gif
Jeste. Ovde su poceli da se pojavljuju prehrambeni proizvodi iz Banja Luke. Zestoko konkurisu Podravki koja je imala primat od svih starojugoslovenskih proizvodjaca. A ja nakupovao banjalucki ajvar.:lol: :lol: :lol:

Rainbow Six:

3578.gif

Vidi se da su u ekspanziji, prošle godine su bili u Premijer ligi ! :lol: :lol: :lol:
Bojim se da se priča o ekspanziji Borca ne završi već posle prve utakmice u ligi RS protiv novajlije Sutjeske, inače moje omiljene ekipe ! :lol: :lol: :lol:

-Milan-:
Vidi se da su u ekspanziji, prošle godine su bili u Premijer ligi ! :lol: :lol: :lol:
Bojim se da se priča o ekspanziji Borca ne završi već posle prve utakmice u ligi RS protiv novajlije Sutjeske, inače moje omiljene ekipe ! :lol: :lol: :lol:
Nisi dobro pratio!!! Banja Luka je u ekonomskoj ekspanziji - znači popravlja se ambijent u kojem Borac egzistira!!! Sponzori su u fudbalu sve i bez njih nama kluba!!! Komentar je bio više orjentisan ka budućem vremenu, a to šta je Borac trenutno napisao sa i ja i to čini mi se još na ovoj stranici!!!!!! :|

Rainbow Six:
Nisi dobro pratio!!! Banja Luka je u ekonomskoj ekspanziji - znači popravlja se ambijent u kojem Borac egzistira!!! Sponzori su u fudbalu sve i bez njih nama kluba!!! Komentar je bio više orjentisan ka budućem vremenu, a to šta je Borac trenutno napisao sa i ja i to čini mi se još na ovoj stranici!!!!!! :|
Naravno da sam dobro pratio ! ;-)
Ne mislim da se jačina kluba toliko ogleda u privrednoj ekspanziji nekog grada, pogotovo ne u RS ! Ali ako je tako onda bi trebalo da slijedi i obrnuto, odnosno da rezultati kluba oslikavaju dobar ambijent u njegovoj sredini ! Dakle, Borac nam trenutno prikazuje obrnutu sliku njegove sredine ! :roll:
Banja Luka i RS jesu u privrednoj ekspanziji i to će se sigurno u budućnosti pozitivno odraziti na stanje u fudbalu, ali uspijeh svakog kluba će prevashodno zavisiti od sposobnosti ljudi koji ga vode i koji će uspjeti da iskoriste pogodnosti privrednog ambijenta ! Pošto dosad to nije bio slučaj, nadajmo se da će biti u budućnosti... ;-)
U svakom slučaju Borac bi bio značajan faktor u ovoj regionalnoj ligi sastavljenoj na bazi regionalnih privrednih centara ! :lol:

Psihologue:
Pitanje je moje glasilo shta mislite o tome...

Mislim da je to jako rizicno jer ce se ludi navijaci iz razlicitih republika medjusobno poklati, onda ce se to vrteti po svetskim stanicama, ispacemo divljaci i sledi izbacivanje iz medjunarodnih takmicenja. Iako bi to popravilo kvalitet fudbala na ovim prostorima steta bi bila veca od koristi...Ipak je rizik prevelik, treba da prodje jos 50-ak godina...strpimo se dok Kina postane svetska velesila i mi odma iza nje :)

Psihologue:
Uskoro ce da zazhivi regionalna liga u fudbalu...
Shta mislite o timovima koje ce predstavljati tu ligu.
Iz te lige u trece kolo predtakmichenja za ligu shampiona ce ici dve ekipe...

DO SADA SU NASHE EKIPE U LIGI SHAMPIONA IGRALE PO SISTEMU:
UDJESH-IZADJESH I GOTOVO...

Lično nisam za tu ligu , jer bi na utakmicama koje bi se igrale većina bile visokog rizika .
Pretpostavljam da bi timovi koji bi činili tu ligu bili : Crvena Zvezda , Partizan , Dinamo , Hajduk , Sarajevo , Željezničar ...
I mislim da u toj ligi bi samo timovi iz Srbije i Hrvatske mogli osvojiti ta dva prva mjesta koja bi ih vodila u LP .
Ali bi ova regionalna liga bila odličan prijedlog , jer nama je potrebno takvo šta za razvoj fudbala . A to je jedino ostvarljivo bez divljaka i divljačenja na tribinama .

Back