''Реформа'' школства

sw-darthBEN:
Па није ни за вероисповест.

-----------------------------------------------------
Kako nije , Sveti Sava pripada vernicima pravoslavne crkve ..
.

Pa? Ovo je drzava srpskog naroda a Sv.Sava je bio najveci prosvetitelj i zato ima da se slavi Sv.Sava. Sta me boli **** sto ovde zive i neki koji nisu pravoslavni.
Znaci treba da se odreknemo svih praznika i slava koje su vezani za srpski narod da se mozda tamo neki hrvat,madjar,musliman ili sl ne bi uvredili.

sw-darthBEN:
A ko to zanemaruje i obezvredjuje ???
Они који су смислили да обележавање овог празника не буде обавезно.
Тако се почиње,полако,на тенане.Па касније кад се то већ одомаћи као нешто што је заборављено и ''превазиђено'' биће и званично уклоњен из уџбеника.

Мислим,ко не зна ове ''реформске'' снаге,скупо би их платио...

Torrente-BG:
Pa? Ovo je drzava srpskog naroda a Sv.Sava je bio najveci prosvetitelj i zato ima da se slavi Sv.Sava. Sta me boli **** sto ovde zive i neki koji nisu pravoslavni.
Znaci treba da se odreknemo svih praznika i slava koje su vezani za srpski narod da se mozda tamo neki hrvat,madjar,musliman ili sl ne bi uvredili.

НЕЋЕМО СЕ ОДРЕЋИ НИ СЛАВА И ПРАЗНИКА, таман посла, а поготово Светога Саве који толико "боде очи" нашим мрзитељима. Али у исто време не желим да обавезујем друге да славе Светога Саву.

Оваква одлука МОЖЕ ДА ИМА И КОНТРАЕФЕКАТ, само они који су је донели то не разумеју.

Мој млађи брат иде у средњу и донео је недавно некакву глупост књижица некаквих НВО (иначе врло луксузна) у коме пише да је педеризам нешто "сасвим нормално" и да је то ствар слободног избора "сексуалног опредељења"!

Back