Refleksija

Pošto ja stalno spominjem provokejšne vezano za to što sam rođena gde sam rođena, predrasude ofc, ponavlja se stalno jedna refleksija. A toe da osoba koja je rođena u manjem mjestu od moga, iako mene lično zabole, svako se rodio negde, neko čak i u volovskim kolima, voli da me proziva u tom pogledu. Naravno osoba je neretko u opštini Beograd ili tako. Tako da reflektuje taj osećaj nepripadanja. Ne ret ko aka često.

Ona pojava u psihologiji kad osoba od druge očekuje da uradi ono što bi ona uradila

Jel vam se dešavalo to? Da vam neko pripisuje svoje osobine. Kad vam kaže šta očekuje da ćete da uradite, konstruiše buduće događaje, a vi se šokirate koliko im je pokvaren um jer vama tako nešto ne bi palo na pamet
Pa to cesto posesivci u vezama, kad te optuzuju da se yebes kojekude a ustvari oni su il neverni il bi vol'li da budu

Ona pojava u psihologiji kad osoba od druge očekuje da uradi ono što bi ona uradila

Jel vam se dešavalo to? Da vam neko pripisuje svoje osobine. Kad vam kaže šta očekuje da ćete da uradite, konstruiše buduće događaje, a vi se šokirate koliko im je pokvaren um jer vama tako nešto ne bi palo na pamet

Je li to ono kad muž očekuje da žena prebriše kupatilo, što bi inače muž uradio, ali ženi pripiše svoje osobine, kao vredna si i sposobna, pa iskonstruiše budući događaj, brisanje pločica u kupatilu koje će biti ženino delo?
A onda se žena šokira.
E to, to je meni palo na pamet.
Ne znam za drugi praktičan primer.:(

Back