K King David Aktivan član Poruka 1.172 01.11.2006. u 02:52 - Referendum o Ustavu #576 serb_pagan: govori u svoje ime..ja nisam deo nikakvog mehanizma,a ponajmanje sam "deo drzave"... Kliknite za proširenje... Pa ti onda, ili nisi demokrata ili si Marsovac...odluci se...
serb_pagan: govori u svoje ime..ja nisam deo nikakvog mehanizma,a ponajmanje sam "deo drzave"... Kliknite za proširenje... Pa ti onda, ili nisi demokrata ili si Marsovac...odluci se...
K King David Aktivan član Poruka 1.172 01.11.2006. u 02:56 - Referendum o Ustavu #577 Nemoj da te cuju u centrali LDP-a, pomislice da si za apsolutisticku Monarhiju u kojoj bi ti bio Imperator...tako sam ja tebe razumeo, @serb...
Nemoj da te cuju u centrali LDP-a, pomislice da si za apsolutisticku Monarhiju u kojoj bi ti bio Imperator...tako sam ja tebe razumeo, @serb...
serb_pagan Domaćin Banovan Poruka 4.442 01.11.2006. u 03:51 - Referendum o Ustavu #578 King David: Nemoj da te cuju u centrali LDP-a, pomislice da si za apsolutisticku Monarhiju u kojoj bi ti bio Imperator...tako sam ja tebe razumeo, @serb... Kliknite za proširenje... pa eto vidis,pogresno si me razumeo..niti se lozim na one koji vladaju ljudima,niti zelim da budem vladar ljudi...
King David: Nemoj da te cuju u centrali LDP-a, pomislice da si za apsolutisticku Monarhiju u kojoj bi ti bio Imperator...tako sam ja tebe razumeo, @serb... Kliknite za proširenje... pa eto vidis,pogresno si me razumeo..niti se lozim na one koji vladaju ljudima,niti zelim da budem vladar ljudi...
K King David Aktivan član Poruka 1.172 01.11.2006. u 11:31 - Referendum o Ustavu #579 @serb_pagan A lozis se na demokratiju??? A nisi deo Drzave??? Ciji si ti mali?