REFERENDUM O EU U MAJU?!

Каква опсесија Коштуницом! :lol::lol::lol: Ти не можеш три поста да саставиш без помињања Коштунице у лошем контексту...:cool::cool::cool:

Svakom prema zaslugama. S tim što je moja "opsesija" prilično realna, za razliku od tebe i tebi sličnih koji ste u pravom smislu te reči opsednuti ČJ i LDP - političkom strankom koja se na poslednjim izborima borila za cenzus.:D Nema teme da ih ne pomenete. I tamo gde ima smisla i tamo gde je besmisleno. Čista patologija.

A što se tiče Koštunice, jasno je kao dan čije interese zastupa i zašto mu nije u interesu da Srbija krene putem normalnog ekonomskog razvoja. Onog momenta kad postanemo normalna zemlja, za takve poput njega neće biti mesta ni u portirnici vlade.:D:D A o Velji Selji da ne govorim. Ima ih još na spisku..

Pretpostavljam da ti želiš da Srbija udje u uniju sa "prosperitetnim" azijskim i afričkim zemljama? Ili da bi bilo najbolje da Srbija postane ruska provincija? Ili da se vratimo u vreme kad smo bili "dovoljni sami sebi", nije tako davno bilo, sećaš se, verovatno? Ne znam šta bi od svega ovoga po tvom mišljenju bilo najbolje za Srbiju.

Ovakve stvari, kakve ti pišeš, a Sceliano se slaže s tobom, (verovatno zato što ne sme da mi se obrati), može da napiše neko ko odavno nije izašao iz Srbije.

Svima vama "patriJotama" preporučila bih da, ako ikako možete, svratite do najbliže nam Madjarske, ili, možda malo dalje - do Češke. Samo da vidite kako izgledaju zemlje koje su članice EU desetak godina. A onda da vratite film unazad (ako imate dovoljno godina) pa da se prisetite kako su te iste zemlje izgledale pre desetak, možda petnaest godina.

Ili ste veoma mladi, ili vam je Koštunica isprao mozak. Trećeg nema.

Čujem da se sa vremena na vreme štrajka po Mađarskoj! Mislim da je sjaj u BudimPešti, a okolo, ko zna?

Nego, mućni malo glavom, u mom slučaju ima i nešto treće!:D

A što se tiče Koštunice, jasno je kao dan čije interese zastupa i zašto mu nije u interesu da Srbija krene putem normalnog ekonomskog razvoja. Onog momenta kad postanemo normalna zemlja, za takve poput njega neće biti mesta ni u portirnici vlade.:D:D A o Velji Selji da ne govorim. Ima ih još na spisku..

Do 'juče' su ti takvi teoremi mogli da prolaze, ali, kako je u pitanju odluka radi koje bi mogla da se kotrlja glava....

Ma vazi. Nastavi da se qrcis,to pomaze... :lol: Bitno je da su Srbi danas nepozeljni i u majcici Rusiji posle 21. februara medju Rujama. A Ruje k'o Ruje. Ne znaju sta je to Srbija,samo govore o Jugoslaviji... :roll: A podmladak cak brani pravo Kosova na nezavisnost... E moje patriJote...

Ne nazivaj me "patriJotom". Uhvatio si se te reci kao gluv za telefon. Shvati vec jednom covece, da od tog sexa nema nista. EU nece da pomogne Srbiji niti ce Srbija da profitira ulaskom u istu. Ako se ne secas, potrebno je da priznamo nezavisnost Kosova da bi se prikljucili. To je jedan od gomile uslova.

Да ли зна или не зна српски то и није важно али:twisted:

колико се он разуме у политику:?: како би владао, :neutral:да ли треба Србији још један експеримент "монархија" као претходна два
самоуправни социјализам са освртом на бољшевизам
и Слобина демократија :arrow:цео свет нас мрзи јер смо најбољи:heart:

Mada nisam Jevrejka, na pitanje ću sa zadovoljstvom odgovoriti pitanjem?
колико се он разуме у политику:?: - A koliko se razumeo u politiku svako od ovih koje smo birali unazad 20, 30... godina? Koliko može da se razume u politiku neko ko je bankar, ko je ekonomista, ko je završio samo srednju pkolu, ko je kupio magistraturu... ? Ne moram da ih imenujem, nadam se. Tačno se zna o kome pričamo. Pa SVAKAKO će se više razumeti u politiku neko kome je politika u genetskom zapisu i ko je ŠKOLOVAN u njaboljim školama na kojima se izučava i politika (otidi na sajt i pogledaj njegovo obrazovanje stečeno u školama i univerzitetu gde se NE MOŽE kupiti prelazna ocena!)
како би владао - mnogo bolje ili svakako manje gore od ovih koji sad vladaju! Konačno, sada imamo trideset monarha koji nam gule kožu s leđa, on bi bio jedan, naravno uz parlament... dakle, izbegnuto je samovlašće, tiranija i ostale zastarelosti...
да ли треба Србији још један експеримент "монархија" као претходна два
- to ne bi bio eksperiment već logičan sled nečega što je nakon Drugog svetskog rata veštački prekinuto! Osim toga, Srbija je u takvom gnoju i mulju da je potrebno da se uhvati i za slamku spasa.
Samo mislim da je krajnje vreme, da je PRAVO vreme da razmislimo...

колико се он разуме у политику:?: - A koliko se razumeo u politiku svako od ovih koje smo birali unazad 20, 30... godina? Koliko može da se razume u politiku neko ko je bankar, ko je ekonomista, ko je završio samo srednju pkolu, ko je kupio magistraturu... ? Ne moram da ih imenujem, nadam se. Tačno se zna o kome pričamo. Pa SVAKAKO će se više razumeti u politiku neko kome je politika u genetskom zapisu i ko je ŠKOLOVAN u njaboljim školama na kojima se izučava i politika (otidi na sajt i pogledaj njegovo obrazovanje stečeno u školama i univerzitetu gde se NE MOŽE kupiti prelazna ocena!)
како би владао - mnogo bolje ili svakako manje gore od ovih koji sad vladaju! Konačno, sada imamo trideset monarha koji nam gule kožu s leđa, on bi bio jedan, naravno uz parlament... dakle, izbegnuto je samovlašće, tiranija i ostale zastarelosti...
- to ne bi bio eksperiment već logičan sled nečega što je nakon Drugog svetskog rata veštački prekinuto! Osim toga, Srbija je u takvom gnoju i mulju da je potrebno da se uhvati i za slamku spasa.

нисам баш пратио фабулу радње КО је споменуо Јевреје:?:

генетика неког народа је течни изговор и познавање језика

знаш оно# Која је разлика између Александра,Ругове и Панића

Ругова једини говори српски:twisted::twisted:

opste dobro
Registrovan korisnik

opste dobro (avatar)

Učlanjen: 22.02.2008.

Podrazumevano Re: REFERENDUM O EU U MAJU?!
Citat:
Original postavio BettyBlue Pogledaj poruku
колико се он разуме у политику: - A koliko se razumeo u politiku svako od ovih koje smo birali unazad 20, 30... godina? Koliko može da se razume u politiku neko ko je bankar, ko je ekonomista, ko je završio samo srednju pkolu, ko je kupio magistraturu... ? Ne moram da ih imenujem, nadam se. Tačno se zna o kome pričamo. Pa SVAKAKO će se više razumeti u politiku neko kome je politika u genetskom zapisu i ko je ŠKOLOVAN u njaboljim školama na kojima se izučava i politika (otidi na sajt i pogledaj njegovo obrazovanje stečeno u školama i univerzitetu gde se NE MOŽE kupiti prelazna ocena!)
самоуправни социјализам са освртом на бољшевизам - to ne bi bio eksperiment već logičan sled nečega što je nakon Drugog svetskog rata veštački prekinuto! Osim toga, Srbija je u takvom gnoju i mulju da je potrebno da se uhvati i za slamku spasa.
нисам баш пратио фабулу радње КО је споменуо Јевреје

генетика неког народа је течни изговор и познавање језика

знаш оно# Која је разлика између Александра,Ругове и Панића

Ругова једини говори српски

Srećkice, mnogo si ti u školi preskočio a i nisi mi se baš načitao knjiga.
Postoji jedna poznata anegdota, ubraja se u ono... znaš... opšta kultura, gde kaže da će Jevrejin na pitanje uvek najpre odgovoriti pitanjem, pa sam pravila malu digresiju... Znamo to šta je? Znamo. Superiška.
Ovo ostalo ne vredi komentarisati. Prejadno...
Hoćeš da pričamo o stanku Subotiću? Hoćeš da ti kažem nešto lepo o njemu, a ti da ga napadaš, a? Ili hoćeš obrnuto. Samo reci, o čemu zanš da pričaš, ali da ZNAŠ!

Betty: Mada nisam Jevrejka, na pitanje ću sa zadovoljstvom odgovoriti pitanjem. Pitaš, koliko se Prestolonaslednik razume u politiku? A koliko se razumeo u politiku svako od ovih koje smo birali unazad 20, 30... godina? Koliko može da se razume u politiku neko ko je bankar, ko je ekonomista, ko je završio samo srednju pkolu, ko je kupio magistraturu... ? Ne moram da ih imenujem, nadam se. Tačno se zna o kome pričamo. Pa SVAKAKO će se više razumeti u politiku neko kome je politika u genetskom zapisu i ko je ŠKOLOVAN u najboljim školama na kojima se izučava i politika (otidi na sajt i pogledaj njegovo obrazovanje stečeno u školama i univerzitetu gde se NE MOŽE kupiti prelazna ocena!)
Pitaš dalje kako bi Prestolonaslednik vladao kada bismo izglasali parlamentarnu monarhiju? Mnogo bolje ili svakako manje gore od ovih koji sad vladaju! Konačno, sada imamo trideset monarha koji nam gule kožu s leđa, on bi bio jedan, naravno uz parlament... dakle, izbegnuto je samovlašće, tiranija i ostale zastarelosti...
Pitaš se i me da li treba Srbiji još jedan eksperiment "monarhija" kao prethodna dva samoupravni socijalizam sa osvrtom na boljševizam - a ja odgovaram: to ne bi bio eksperiment već logičan sled nečega što je nakon Drugog svetskog rata veštački prekinuto! Osim toga, Srbija je u takvom gnoju i mulju da je potrebno da se uhvati i za slamku spasa.

Onda mi zameraju što pominjem Jevreje.
Ma to je digresija... Sad ću ti objasnim, sačekaj...
Pa dalje pitaš: Која је разлика између Александра,Ругове и Панића
a odgovaraš: Ругова једини говори српски

Srećkice, mnogo si ti u školi preskočio a i nisi mi se baš načitao knjiga.
Postoji jedna poznata anegdota, ubraja se u ono... znaš... opšta kultura, gde kaže da će Jevrejin na pitanje uvek najpre odgovoriti pitanjem, pa sam pravila malu digresiju... Znamo to šta je? Znamo. Superiška.
Ovo ostalo ne vredi komentarisati. Prejadno...
Hoćeš da pričamo o stanku Subotiću? Hoćeš da ti kažem nešto lepo o njemu, a ti da ga napadaš, a? Ili hoćeš obrnuto. Samo reci, o čemu zanš da pričaš, ali da ZNAŠ!

Jesam sad jasnije napisala : ) Priznajem, ono je bilo malko haotično.

Back