REDŽEPI-E Srbijo ja znam ne vadi se srce tako

nesko101

Elita
Poruka
20.814
Tvrdnje zaštićenog svedoka srpskog tužilaštva o vađenju ljudskih organa i trgovini njima bolesna su naučna fantastika, izjavio je ministar policije Kosova Bajram Redžepi. Redžepi je istakao da je gotovo nemoguće da su organi vađeni na način na koji je to opisao zaštićeni svedok. - Govorim kao vrsni hirurg. Ne može da se vadi srce na taj način kako je svedok rekao. Ni vrstan hirurg ne bi to mogao da uradi, a kamoli neko koga su podučavali. Grudna daska ne može da se seče skalpelom, već samo rotacionom testerom. Sve ovo što je ispričano je bolesna naučna fantastika - rekao je Redžepi.Izvor Kurir.
Ceo tekst na http://www.tvmost.com/

Добро да смо имали Кандићку да објасни Шиптарима како да се "бране". Па да ли ови генијалци схватају да њих нико не оптужује за "илегалне хирушке радове" него за крађе органа, тероризам, киднаповања, убијања, мучења...

Нико не улази у то како се за хирушким столом ваде органи. Наравно да терористима неће бити жеља да "пацијент" преживи, па су тако могли и са столарским алатом да отварају људе. Клали сте и профитирали од нехуманих дела, правда ће кад-тад доћи. Можда не чак ни за мог живота, али ће моја деца и унуци, верујте ми, бити учени и подучавани да, када прилике буде, поврате КосМет и освете косовске мученике. Не око за око, зуб за зуб, него за српско око оба албанска, и за српски зуб цела шиптарска вилица.

Добро да смо имали Кандићку да објасни Шиптарима како да се "бране". Па да ли ови генијалци схватају да њих нико не оптужује за "илегалне хирушке радове" него за крађе органа, тероризам, киднаповања, убијања, мучења...

Нико не улази у то како се за хирушким столом ваде органи. Наравно да терористима неће бити жеља да "пацијент" преживи, па су тако могли и са столарским алатом да отварају људе. Клали сте и профитирали од нехуманих дела, правда ће кад-тад доћи. Можда не чак ни за мог живота, али ће моја деца и унуци, верујте ми, бити учени и подучавани да, када прилике буде, поврате КосМет и освете косовске мученике. Не око за око, зуб за зуб, него за српско око оба албанска, и за српски зуб цела шиптарска вилица.

:ok::ok:

Back